Duunitori suosittelee
Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Mekaniikka-asentaja, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Electrical Component Engineer

Adecco Finland

Finland

LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme SÄHKÖASENTAJIA. Työhön voi sisältyä sähköjuotos- ja sähköasennustöitä.Tarve tekijöille on heti ja hyvälle tekijälle on töitä pitkäksi aikaa. Edellytämme sinulta vähintään sähköalan koulutusta.Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä,oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.Mikäli olet joustava ja huolellinen ja sinulla on reipasta asennetta työtä kohtaan, olet etsimämme työntekijä.Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Kajaani sähköalan työt Siikalatva sähköalan työt Paltamo sähköalan työt Sotkamo sähköalan työt Vaala sähköalan työt Sonkajärvi sähköalan työt Vieremä sähköalan työt Pyhäntä asennus, huolto ja puhtaanapito Kajaani asennus, huolto ja puhtaanapito Siikalatva asennus, huolto ja puhtaanapito Paltamo asennus, huolto ja puhtaanapito Sotkamo asennus, huolto ja puhtaanapito Vaala asennus, huolto ja puhtaanapito Sonkajärvi asennus, huolto ja puhtaanapito Vieremä asennus, huolto ja puhtaanapito Pyhäntä sähköalan työt asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kajaani . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 129 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus