Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 05.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme RENGASASENTAJIA talvirengassesonkiin Lahteen ja Heinolaan.Odotamme sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi olet asiakaspalveluhenkinen, positiivinen ja huolellinen työntekijä.Lähetä hakemuksesi pikaisesti, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.Lisätietoja työtehtävästä antaa arkisin klo 8-16:Merja Koskipalo-Halinen, 050 444 4421 / [email protected] Krigsman, 050 444 4420 / [email protected]..

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Lahti Nastola Orimattila Hollola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rengasasentajia, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 05.09.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on part time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 176 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus