Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme arvostetulle asiakkaallemme mobiiliratkaisujen BtoB myyntitiimiin nälkäistä tekijää hyvällä asenteella varustettuna. Työ alkaisi mahdollisimman pian ja työpaikka sijaitsee Tampereen keskustassa. Jos koet olevasi Myyjä tai sellaiseksi haluava, tämä paikka saattaa olla sinulle! Haethan paikkaa mahdollisimman pian.Uskallat tarttua puhelimeen ja keskustalla niin teknologiajohtajan kuin toimitusjohtajankin kanssa. Olet siis ulospäinsuuntautunut ja ihmisten kanssa viihtyvä persoona. Ennen kaikkea toivomme sinulta aitoa halua menestyä, innokasta työotetta ja huipputyypin asennetta. Uskot tuotteeseen ja uskallat pistää itsesi likoon. Sinulla saattaa olla taustalla kokemusta puhelinmyynnistä tai ratkaisumyynnistä.Työnkuvaan kuuluu Suomen johtavien ratkaisuiden myynti yritysasiakkaille sekä tapaamisten sopiminen. Työ ei vaadi taustatietoja vaan saat kattavan perehdytyksen työhön ja tuotteisiin.Tarjoamme sinulle loistavan paikan näyttää osaamisesi. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään, taustalle mahtavan myyntitiimin sekä tiimin täyden tuen. Työ on joustavaa ja sitä voi tehdä tarvittaessa esimerkiksi osa-aikaisesti opintojen ohessa. Mikäli kiinnostuit haethan paikkaa heti! Kuitenkin viimeistään 30.10 Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana.Lisätietoja antaa Adeccon HR Konsultti Tiinaleena Anttila, tel. 050 386 9841-Sihti on nyt osa Adecco Groupia-
Työnantaja: Rekrytointipalvelu Sihti Sijainti: Tampere Työajat: not known Hakemukset: https://www.sihti.fi/veeti/hakija/paikka/5875/hae Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Sihti

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tampere

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

13 167 000 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

223 000 € 55 %

Henkilöstö

323 26

Liikevoitto-%

2 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ratkaisumyyjä, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on not known työpaikka. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 123 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa