Duunitori suosittelee
Varastotyöntekijöitä rengasvarastoon Leppäkoskelle

Adecco Finland

Finland

Vakituinen varastotyöntekijä Widni Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Reippaita autonkuljettajia keikkaluontoisiin tehtäviin

Adecco Finland

Finland

Trukinajotaitoinen Varastotyöntekijä Vantaalle

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijöitä varastotehtäviin Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 12.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaillemme reippaita ratatyöntekijöitä. Töitä on sekä Pirkanmaan että koko Suomen alueella. Laitathan hakemuksesi pikaisesti, sillä työt voivat alkaa nopeallakin varoitusajalla. Edellytämme hakijalta:- Ratatyöturvallisuuspätevyyttä- Tulityökorttia- Työturvallisuuskorttia- Aikaisempaa kokemusta ratatöistä- MatkustusvalmiuttaHaemme osaavia tekijöitä ympäri Suomen, joten kerrothan hakemuksessasi millä paikkakunnalla olisit valmis työskentelemään....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Pälkäne vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Tampere vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Ylöjärvi vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Hämeenkyrö vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Kangasala vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Lempäälä vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Nokia vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Orivesi vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Pirkkala vesi-, rautatie- ja lentoliikenne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ratatyöntekijä Koko Suomi, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on not known työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 128 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus