Duunitori suosittelee
Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaillemme reippaita ratatyöntekijöitä. Töitä on sekä Pirkanmaan että koko Suomen alueella. Laitathan hakemuksesi pikaisesti, sillä työt voivat alkaa nopeallakin varoitusajalla. Edellytämme hakijalta:- Ratatyöturvallisuuspätevyyttä- Tulityökorttia- Työturvallisuuskorttia- Aikaisempaa kokemusta ratatöistä- MatkustusvalmiuttaHaemme osaavia tekijöitä ympäri Suomen, joten kerrothan hakemuksessasi millä paikkakunnalla olisit valmis työskentelemään....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Pälkäne vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Tampere vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Ylöjärvi vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Hämeenkyrö vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Kangasala vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Lempäälä vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Nokia vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Orivesi vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Pirkkala vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Pälkäne Tampere Ylöjärvi Hämeenkyrö Kangasala Lempäälä Nokia Orivesi Pirkkala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ratatyöntekijä Koko Suomi, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on not known työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 123 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa