Duunitori suosittelee
Sähkö-/automaatioasentaja, Ball Beverage Packaging Mäntsälä

Adecco Finland

Finland

Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksellemme kokenutta työkone- / raskaskone-asentajaa reissuhommiin. Tehtävänäsi on toimia kalustovastaavana maanrakennustyömaalla. Työn on tarkoitus kestää vähintään vuoden. Tavoitteena on kuitenkin vakituisen työsuhteen syntyminen.Työt painottuvat huoltoon, kunnossapitoon, sekä hitsaukseen liikkuvalle kalustolle. Kalustoon kuuluu, kaivinkoneita, dumppereita, pyöräkoneita jne.Toivomme, että sinulla on kokemusta myös kalustoon liittyvistä sähkö- ja hydrauliikka-järjestelmistä. Työ edellyttää matkustusvalmiutta.Työt ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kajaani koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Siikalatva koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Paltamo koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Sotkamo koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Vaala koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Sonkajärvi koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Vieremä koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Pyhäntä asennus, huolto ja puhtaanapito Kajaani asennus, huolto ja puhtaanapito Siikalatva asennus, huolto ja puhtaanapito Paltamo asennus, huolto ja puhtaanapito Sotkamo asennus, huolto ja puhtaanapito Vaala asennus, huolto ja puhtaanapito Sonkajärvi asennus, huolto ja puhtaanapito Vieremä asennus, huolto ja puhtaanapito Pyhäntä koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Raskaskoneasentaja, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kajaani . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 182 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus