Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä Satakunnan alueelle

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Graphic Designer

CBRE

Helsinki

Ilmoitus jätetty 08.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko siisti tyyppi?Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kokemusta omaavia reippaita rakennussiivoojia muutaman kuukauden mittaiseen työsuhteeseen. Mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Kohteet ovat Tampereella ja työ alkavat sopimuksen mukaan syys-/ lokakuun taitteessa.Täytä hakemus mahdollisimman pian. Valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Pälkäne kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Tampere kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Ylöjärvi kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Hämeenkyrö kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Kangasala kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Lempäälä kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Nokia kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Orivesi kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Pirkkala siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Pälkäne siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tampere siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Ylöjärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Hämeenkyrö siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kangasala siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Lempäälä siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Nokia siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Orivesi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Pirkkala kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennussiivoojia, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 129 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus