Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 03.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaillemme ammattitaitoisia rakennusmiehiä/naisia pääkaupunkiseudun kohteisiin. Edellytämme aiempaa kokemusta rakennusalalta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä avustavaa suomen kielen taitoa. Oma auto on etu, mutta ei välttämättömyys. Työn kesto vaihtelee asiakkaan tarpeiden mukaisesti viikosta useampiin kuukausiin. Soita ja varaa aika haastatteluun.Toni Asikainen p. 050 444 4474Voit myös täyttää hakemuksen nettisivuillamme ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusmiehiä, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 03.08.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.12.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 174 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus