Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Rotator Oy tuo maahan, markkinoi ja huoltaa maarakennuskoneita, trukkeja, henkilönostimia, kurottajia, nostureita, maantiivistyskoneita ja iskuvasaroita. Edustamme Suomessa maailmanlaajuisesti tunnettuja päämiehiä ja huipputekniikan merkkituotteita. Liikevaihtomme 2015 oli n. 60 M€ ja henkilöstöä meillä on 142.LIITY JOUKKOOMME. JÄRKISYISTÄ.Etsimme Vantaan toimipisteeseenASENTAJAA sekä KENTTÄASENTAJAATyöskentelet Vantaan toimipisteessämme huoltoasentajana tai kenttäasentajana Etelä-Suomen alueella. Tehtäviisi kuuluvat maarakennuskoneiden ja ajoneuvonostureiden huolto- ja korjaustyöt. Kenttäasentajalla on käytössään hyvin varusteltu huoltoauto sekä tarvittavat työkalut ja testerit.Sinulla on huolellinen ja tarkka työskentelytapa sekä työtä pelkäämätön palveluasenne ja halu oppia uutta ja kehittää osaamistasi. Olet yhteistyökykyinen, mutta kykenet ja haluat työskennellä itsenäisesti.Sinulla on tehtävään soveltuva pätevyys joko koulutuksen (raskaankaluston- tai autonasentajan koulutus) tai työssä hankitun kokemuksen myötä. Arvostamme kokemusta maarakennuskoneiden parista. Edellytämme että Sinulla on autosähkön, hydrauliikan, englannin kielen sekä tietokoneen käytön perustaidot.Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän vakavaraisessa yrityksessä. Saat käyttöösi ensiluokkaiset työvälineet ja ison organisaation tuen. Pääset näyttämään kykysi ja kasvattamaan omaa osaamistasi mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Meille on tärkeää, että viihdyt palveluksessamme. Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen uraan.Täytä hekemus tai lähetä cv:si sähköpostilla osoitteeseen toni@sihti.fi tai soita 050 4444 474
Työnantaja: Rekrytointipalvelu Sihti Sijainti: Vantaa Työajat: full time Hakemukset: https://www.sihti.fi/veeti/hakija/paikka/5916/hae Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Sihti

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

13 167 000 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

223 000 € 55 %

Henkilöstö

323 26

Liikevoitto-%

2 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennuskone -asentaja, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 109 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa