Duunitori suosittelee
Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

IPP Developer

Wärtsilä

France

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Asiakasneuvoja Aktia Contact Centerin Vakuutuspalveluihin

Aktia Pankki Oyj

20100 - Turku

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakasyrityksemme Lempäälästä hakee polttoleikkaajaa. Edellytyksinä kokemus vastaavasta työstä ja reipas sekä aktiivinen asenne työntekoon. Eduksi katsotaan esim. metallialan perustutkinto. Työ on ainakin aluksi vuokratyösuhde, mutta voi jatkua myös yrityksen omilla kirjoilla. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kulttuurialan tehtävät Tampere kulttuurialan tehtävät Valkeakoski kulttuurialan tehtävät Vesilahti kulttuurialan tehtävät Akaa kulttuurialan tehtävät Kangasala kulttuurialan tehtävät Lempäälä kulttuurialan tehtävät Pirkkala musiikki- ja viihdealan tehtävät Tampere musiikki- ja viihdealan tehtävät Valkeakoski musiikki- ja viihdealan tehtävät Vesilahti musiikki- ja viihdealan tehtävät Akaa musiikki- ja viihdealan tehtävät Kangasala musiikki- ja viihdealan tehtävät Lempäälä musiikki- ja viihdealan tehtävät Pirkkala kulttuurialan tehtävät musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Polttoleikkaaja, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on not known työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lempäälä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 110 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus