Duunitori suosittelee
Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakasyrityksemme Lempäälästä hakee polttoleikkaajaa. Edellytyksinä kokemus vastaavasta työstä ja reipas sekä aktiivinen asenne työntekoon. Eduksi katsotaan esim. metallialan perustutkinto. Työ on ainakin aluksi vuokratyösuhde, mutta voi jatkua myös yrityksen omilla kirjoilla. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kulttuurialan tehtävät Tampere kulttuurialan tehtävät Valkeakoski kulttuurialan tehtävät Vesilahti kulttuurialan tehtävät Akaa kulttuurialan tehtävät Kangasala kulttuurialan tehtävät Lempäälä kulttuurialan tehtävät Pirkkala musiikki- ja viihdealan tehtävät Tampere musiikki- ja viihdealan tehtävät Valkeakoski musiikki- ja viihdealan tehtävät Vesilahti musiikki- ja viihdealan tehtävät Akaa musiikki- ja viihdealan tehtävät Kangasala musiikki- ja viihdealan tehtävät Lempäälä musiikki- ja viihdealan tehtävät Pirkkala kulttuurialan tehtävät musiikki- ja viihdealan tehtävät Tampere Valkeakoski Vesilahti Akaa Kangasala Lempäälä Pirkkala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Polttoleikkaaja, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on not known työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lempäälä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 112 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa