Duunitori suosittelee
Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluatko yhdistää työn ja kuntoilun?Haemme asiakkaallemme tuotantotyöntekijöitä työhön pesulaympäristöön pääasiassa yövuoroihin. Satunnaisesti voi olla tarjolla myös iltavuoroja.Työtä tehdään maanantai-lauantai välisinä öinä. Työvuoroja viikoittain noin 1-5 vuoroa/sopimuksen mukaan. Kerrothan hakemuksessasi montako vuoroa pystyisit tekemään.Työ on fyysisesti hyvin raskasta, joten hakijalla tulee olla erinomainen fyysinenkunto.Työpaikka sijaitsee Kehä III varrella ja julkisilla pääsee ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous, kotityö ja pesulapalvelut Helsinki siivous, kotityö ja pesulapalvelut Kauniainen siivous, kotityö ja pesulapalvelut Kirkkonummi siivous, kotityö ja pesulapalvelut Nurmijärvi siivous, kotityö ja pesulapalvelut Vantaa siivous, kotityö ja pesulapalvelut Vihti siivous, kotityö ja pesulapalvelut Espoo siivous, kotityö ja pesulapalvelut Helsinki Kauniainen Kirkkonummi Nurmijärvi Vantaa Vihti Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pesulatyöntekijä Yövuoroihin, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on not known työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 105 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa