Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Banner Rekrytointipalvelu Sihti

Työpaikkakuvaus

Haluatko yhdistää työn ja kuntoilun?

Haemme asiakkaallemme Espooseen tuotantotyöntekijöitä työhön pesulaympäristöön ja pääasiassa yövuoroihin. Satunnaisesti voi olla myös tarjolla iltavuoroja.

Työtä tehdään maanantai-lauantai välisinä öinä. Työvuoroja viikoittain noin 1-5 vuoroa/sopimuksen mukaan. Töitä mahdollista tehdä myös esimerkiksi vaikka vain joka toinen viikko.

Kerrothan hakemuksessasi montako vuoroa pystyisit tekemään. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle, joka haluaa kerryttää vähän lisätienestejä.

Työ on fyysisesti hyvin raskasta, joten hakijalla tulee olla erinomainen fyysinenkunto.

Työpaikka sijaitsee Kehä III varrella ja julkisilla pääsee kulkemaan ainakin Espoon Keskuksesta. Oman auton käyttö on kuitenkin eduksi.

Palkkaus: tekstiilihuoltoalan TES.

Työt alkavat sopimuksen mukaan/heti ja jatkuvat arviolta huhti-toukokuulle 2017 asti.
Työnantaja: Rekrytointipalvelu Sihti Sijainti: Espoo Työajat: not known Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: 28.02.2017 Ilmoituskanava: Sihti

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

13 167 000 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

223 000 € 55 %

Henkilöstö

323 26

Liikevoitto-%

2 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pesulatyöntekijä Yövuoroihin, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on not known työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.02.2017. Työpaikka sijaitsee Espoo , osoitteessa Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 177 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus