Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Marketpäällikkö

Osuuskauppa Maakunta

89600 - Suomussalmi

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluatko yhdistää työn ja kuntoilun?Haemme asiakkaallemme tuotantotyöntekijöitä työhön pesulaympäristöön pääasiassa yövuoroihin. Satunnaisesti voi olla tarjolla myös iltavuoroja.Työtä tehdään maanantai-lauantai välisinä öinä. Työvuoroja viikoittain noin 1-5 vuoroa/sopimuksen mukaan. Kerrothan hakemuksessasi montako vuoroa pystyisit tekemään.Työ on fyysisesti hyvin raskasta, joten hakijalla tulee olla erinomainen fyysinenkunto.Työpaikka sijaitsee Kehä III varrella ja julkisilla pääsee ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous, kotityö ja pesulapalvelut Helsinki siivous, kotityö ja pesulapalvelut Kauniainen siivous, kotityö ja pesulapalvelut Kirkkonummi siivous, kotityö ja pesulapalvelut Nurmijärvi siivous, kotityö ja pesulapalvelut Vantaa siivous, kotityö ja pesulapalvelut Vihti siivous, kotityö ja pesulapalvelut Espoo siivous, kotityö ja pesulapalvelut Helsinki Kauniainen Kirkkonummi Nurmijärvi Vantaa Vihti Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pesulatyöntekijä Yövuoroihin, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on not known työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 109 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa