Duunitori suosittelee
Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Käyttöpäällikkö Jyväskylän Energialle (vakituinen)

Adecco Finland

Finland

Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

Kesätyö - Tampereen jakeluvarasto

Tamro Oyj

33840 - Tampere

Osa-aikainen kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluatko yhdistää työn ja kuntoilun?Haemme asiakkaallemme Espooseen tuotantotyöntekijöitä työhön pesulaympäristöön ja pääasiassa yövuoroihin. Satunnaisesti voi olla myös tarjolla iltavuoroja.Työtä tehdään maanantai-lauantai välisinä öinä. Työvuoroja viikoittain noin 1-5 vuoroa/sopimuksen mukaan. Töitä mahdollista tehdä myös esimerkiksi vaikka vain joka toinen viikko.Kerrothan hakemuksessasi montako vuoroa pystyisit tekemään. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle, joka ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous, kotityö ja pesulapalvelut Helsinki siivous, kotityö ja pesulapalvelut Kauniainen siivous, kotityö ja pesulapalvelut Kirkkonummi siivous, kotityö ja pesulapalvelut Nurmijärvi siivous, kotityö ja pesulapalvelut Vantaa siivous, kotityö ja pesulapalvelut Vihti siivous, kotityö ja pesulapalvelut Espoo siivous, kotityö ja pesulapalvelut .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pesulatyöntekijä Yövuoroihin, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on not known työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 128 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus