Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Asiakkaamme Kotimaan Energia on maanlaajuisesti toimiva itsenäinen sähköyhtiö. Kotimaan Energia on osa vuonna 1898 perustettua vakavaraista ja luotettavaa norjalaista Hafslund-konsernia, joka on Norjan suurin sähköverkkoyhtiö sekä merkittävä uusiutuvan energian tuottaja. Hafslund-konserniin kuuluvat lisäksi mm. Norges Energi, Sveriges Energi sekä Göta Energi. Kotimaan Energialla on vahva kasvustrategia Suomen energiamarkkinoilla. Kotimaan Energia myy Guarantee of Origin - alkuperätakuulla sertifioitua vihreää sähköä. Ympäristöystävällinen sähkö on sataprosenttisesti vesivoimalla tuotettua.Haemme nyt Kotimaan Energian kasvavaan huipputiimiin MYYNNILLISTÄ ASIAKASPALVELIJAA vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Salmisaareen. Työtehtäviisi kuuluu uusien ja vanhojen asiakkaiden laadukas asiakaspalvelu puhelimitse! Asiakaspysyvyydestä huolehtiminen sekä positiivisen asiakaskokemuksen luominen.Työ tehdään arkisin toimistoaikaan. Uusasiakashankintaa ei työhön sisälly.Tehtävässä pärjää parhaiten henkilö, jolle asiakkaiden lähestyminen puhelimitse on mieluisaa ja luontevaa.Tässä työssä asenne ratkaisee, joten jos olet tavoitteellinen ja energinen sekä omaat hyvät kommunikointitaidot, voit olla juuri hakemamme henkilö tehtävään. Kaupallinen ajattelutapa koulutuksen tai työn kautta on suotavaa, samoin työkokemus puhelintyöstä. Englanninkielen taito katsotaan eduksiTyö alkaa lokakuun alussa 2016 tai sopimuksen mukaan.Kotimaan Energia tarjoaa sinulle:- vakituisen työpaikan- nuorekkaan ja dynaamisen tiimin, joka puhaltaa yhteen hiileen- modernit toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella- kilpailukykyisen kuukausipalkan sekä mahdollisuuden vaikuttaa palkkaan myös provisioiden kautta- koulutuksen työhön ja erinomaista työkokemusta kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä.Lisäkysymykset Rekrytointipalvelu Sihti Oy / Susanne Gustafsson p. 050-444 4471 tai susanne@sihti.fi.Hae työpaikkaa Sihdin nettisivujen kautta ja liitä mukaan CV:si
Työnantaja: Rekrytointipalvelu Sihti Sijainti: Helsinki Työajat: full time Hakemukset: https://www.sihti.fi/veeti/hakija/paikka/5437/hae Ilmoitus jätetty: 30.06.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Sihti

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

13 167 000 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

223 000 € 55 %

Henkilöstö

323 26

Liikevoitto-%

2 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myynnillinen Asiakaspalvelija, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 30.06.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 123 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa