Duunitori suosittelee
Logistiikkatyöntekijä, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Helsinki

Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme kolmea muuttoapulaista maanantaille 24.10. Hankoon (Lappohja). Työssä toimitaan muuttoautonkuljettajan apuna muuttokuorman purussa. Työt alkavat arviolta maanantaina klo 12-14 aikoihin ja kestävät muutaman tunnin. Työntekijöille maksetaan muuttokeikasta 50€:n korvaus + lomakorvaus.Mikäli tällainen päivän muuttokeikka sopii aikatauluihisi, lähetä hakemuksesi heti....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut logistiikka-alan työt Norway muut logistiikka-alan työt Sweden muut logistiikka-alan työt Finland siivous, kotityö ja pesulapalvelut Norway siivous, kotityö ja pesulapalvelut Sweden siivous, kotityö ja pesulapalvelut Finland muut logistiikka-alan työt siivous, kotityö ja pesulapalvelut .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muuttoapulaisia Hankoon, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on not known työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 177 kappaletta.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus