Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme kolmea muuttoapulaista maanantaille 24.10. Hankoon (Lappohja). Työssä toimitaan muuttoautonkuljettajan apuna muuttokuorman purussa. Työt alkavat arviolta maanantaina klo 12-14 aikoihin ja kestävät muutaman tunnin. Työntekijöille maksetaan muuttokeikasta 50€:n korvaus + lomakorvaus.Mikäli tällainen päivän muuttokeikka sopii aikatauluihisi, lähetä hakemuksesi heti....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut logistiikka-alan työt Norway muut logistiikka-alan työt Sweden muut logistiikka-alan työt Finland siivous, kotityö ja pesulapalvelut Norway siivous, kotityö ja pesulapalvelut Sweden siivous, kotityö ja pesulapalvelut Finland muut logistiikka-alan työt siivous, kotityö ja pesulapalvelut Norway Sweden Finland .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muuttoapulaisia Hankoon, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on not known työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 121 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus