Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ilmoitus jätetty 24.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksellemme Parkanoon muovityöntekijää. Aikaisempi kokemus teollisuuden alan tehtävistä sekä hitsaustaito ovat eduksesi.Tärkeintä on kuitenkin halu oppia ja kehittyä muovityön ammattilaiseksi. Työssä on mahdollisuus 2-vuorotyöhön. Motivoituneella tekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.Hae pian, paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Jalasjärvi kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Ylöjärvi kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Jämijärvi kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Kankaanpää kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Karvia kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Ikaalinen kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Kihniö kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Parkano kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Jalasjärvi Ylöjärvi Jämijärvi Kankaanpää Karvia Ikaalinen Kihniö Parkano .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muovityöntekijä, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 24.08.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Parkano . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 134 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus