Duunitori suosittelee
Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Louhinnan suunnittelija/Kaivosmittaaja

Nordkalk Oy Ab

08100 - Lohja

Web Graphic Designer, Nokian Tyres Plc

Nokian Renkaat Oyj

37100 - Nokia

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 24.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksellemme Parkanoon muovityöntekijää. Aikaisempi kokemus teollisuuden alan tehtävistä sekä hitsaustaito ovat eduksesi.Tärkeintä on kuitenkin halu oppia ja kehittyä muovityön ammattilaiseksi. Työssä on mahdollisuus 2-vuorotyöhön. Motivoituneella tekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.Hae pian, paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Jalasjärvi kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Ylöjärvi kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Jämijärvi kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Kankaanpää kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Karvia kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Ikaalinen kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Kihniö kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Parkano kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muovityöntekijä, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 24.08.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.12.2016. Työpaikka sijaitsee Parkano . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 162 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus