Duunitori suosittelee
International Manager

Teosto ry

Helsinki

Microsoft BI Consultant

Avarea

Helsinki

Hyötyajoneuvomyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Technical Architect

Avarea

Helsinki

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme METALLITYÖNTEKIJÖITÄ pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin perehdytetään paikanpäällä. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisesti nopeallakin aikataululla. Töihin voi kulkea kätevästi joko Kajaanista tai Sotkamosta käsin.Edellytämme hakijalta hyvää fyysistä kuntoa, oma-aloitteisuutta, työturvallisuus- ja tulityökorttia sekä oikeaa asennetta kyseistä työtä kohtaan.Katsomme hakemuksessa eduksi alan koulutuksen, hitsaustaidon ja kokemuksen vastaavista tehtävistä.Kerrothan hakemuksen yhteydessä myös ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Kajaani maa-, metsä- ja kalatalouden työt Siikalatva maa-, metsä- ja kalatalouden työt Paltamo maa-, metsä- ja kalatalouden työt Sotkamo maa-, metsä- ja kalatalouden työt Vaala maa-, metsä- ja kalatalouden työt Sonkajärvi maa-, metsä- ja kalatalouden työt Vieremä maa-, metsä- ja kalatalouden työt Pyhäntä puu- ja metallialan tehtävät Kajaani puu- ja metallialan tehtävät Siikalatva puu- ja metallialan tehtävät Paltamo puu- ja metallialan tehtävät Sotkamo puu- ja metallialan tehtävät Vaala puu- ja metallialan tehtävät Sonkajärvi puu- ja metallialan tehtävät Vieremä puu- ja metallialan tehtävät Pyhäntä maa-, metsä- ja kalatalouden työt puu- ja metallialan tehtävät Kajaani Siikalatva Paltamo Sotkamo Vaala Sonkajärvi Vieremä Pyhäntä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metallityöntekijä, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kajaani . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 111 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa