Duunitori suosittelee
Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Copywriter

C2 Advertising

Vaasa

Kesätyöntekijä, IT-palvelut - tietojenkäsittelyn opiskelija

Finnvera

Helsinki

Software developer, Keuruu

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalvelutyöntekijöitä keikkatöihin messuille

Adecco Finland

Finland

Kovanen Student Education -ohjelma 2017

Kovanen

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lempääläläinen asiakkaamme hakee metallisahaajaa vuokratyösuhteeseen. Aiempi kokemus metallisahaajan työstä on välttämätön aktiivisen asenteen ja ripeyden lisäksi. Metallialan tutkinto katsotaan eduksi. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatko vuokratyön jälkeen on mahdollista....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Tampere puu- ja metallialan tehtävät Valkeakoski puu- ja metallialan tehtävät Vesilahti puu- ja metallialan tehtävät Akaa puu- ja metallialan tehtävät Kangasala puu- ja metallialan tehtävät Lempäälä puu- ja metallialan tehtävät Pirkkala puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metallisahaaja, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on not known työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lempäälä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 157 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus