Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme maanrakennustyöntekijää käsin tehtäviin maanrakennustöihin. Töihin voi kulkea kätevästi Kajaanista tai Sotkamosta käsin. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kestävät useita kuukausia.Vaadimme hakijalta hyvää asennetta ja voimassaolevaa työturvakorttia.Katsomme hakemuksessa eduksi alan koulutuksen ja työkokemuksen. Katsomme eduksi myös maanrakennuskoneiden käyttö- ja huoltotaidon.Pikaiset yhteydenotot: Tommi Salohalme, 050 444 4468....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Kajaani talonrakennus Siikalatva talonrakennus Paltamo talonrakennus Sotkamo talonrakennus Vaala talonrakennus Sonkajärvi talonrakennus Vieremä talonrakennus Pyhäntä maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Kajaani maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Siikalatva maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Paltamo maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Sotkamo maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Vaala maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Sonkajärvi maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Vieremä maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Pyhäntä talonrakennus maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Kajaani Siikalatva Paltamo Sotkamo Vaala Sonkajärvi Vieremä Pyhäntä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Maanrakennusmies, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kajaani . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 115 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa