Duunitori suosittelee
Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennuttajavastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme maanrakennustyöntekijää käsin tehtäviin maanrakennustöihin. Töihin voi kulkea kätevästi Kajaanista tai Sotkamosta käsin. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kestävät useita kuukausia.Vaadimme hakijalta hyvää asennetta ja voimassaolevaa työturvakorttia.Katsomme hakemuksessa eduksi alan koulutuksen ja työkokemuksen. Katsomme eduksi myös maanrakennuskoneiden käyttö- ja huoltotaidon.Pikaiset yhteydenotot: Tommi Salohalme, 050 444 4468....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Kajaani talonrakennus Siikalatva talonrakennus Paltamo talonrakennus Sotkamo talonrakennus Vaala talonrakennus Sonkajärvi talonrakennus Vieremä talonrakennus Pyhäntä maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Kajaani maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Siikalatva maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Paltamo maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Sotkamo maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Vaala maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Sonkajärvi maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Vieremä maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Pyhäntä talonrakennus maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Maanrakennusmies, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kajaani . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 160 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus