Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä Satakunnan alueelle

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tamperelainen asiakasyrityksemme hakee LV-järjestelmien ennekkohuollon-, vikakorjauksen-, ja pienprojektitöiden osaavaa LV-huoltopäällikköä.Työn vaatimuksiin kuuluu tarjouslaskenta, LV-töiden suunnittelu, organisointi ja valvonta.Tehtävä edellyttää useamman vuoden kokemusta esimiestehtävistä, LV-töiden johtamisesta ja asiakasrajapinnassa toimimisesta. Hyvät ATK- ja raportointitaidot sekä valmiudet oppia uusia järjestelmiä katsotaan eduksi. Tekninen koulutustausta (esim. insinööri tai teknikko) katsotaan eduksi, mutta riittävä pätevyys ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ICT-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Pälkäne ICT-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Tampere ICT-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Ylöjärvi ICT-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Hämeenkyrö ICT-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kangasala ICT-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Lempäälä ICT-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Nokia ICT-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Orivesi ICT-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Pirkkala LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Pälkäne LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Tampere LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Ylöjärvi LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Hämeenkyrö LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kangasala LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Lempäälä LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Nokia LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Orivesi LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Pirkkala koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Pälkäne koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Tampere koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Ylöjärvi koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Hämeenkyrö koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kangasala koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Lempäälä koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Nokia koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Orivesi koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Pirkkala ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Pälkäne ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Tampere ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Ylöjärvi ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Hämeenkyrö ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kangasala ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Lempäälä ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Nokia ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Orivesi ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Pirkkala ICT-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lv-huoltopäällikkö, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on not known työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 129 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus