Duunitori suosittelee
Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Tamperelainen asiakasyrityksemme hakee LV-järjestelmien ennekkohuollon-, vikakorjauksen-, ja pienprojektitöiden osaavaa LV-huoltopäällikköä.Työn vaatimuksiin kuuluu tarjouslaskenta, LV-töiden suunnittelu, organisointi ja valvonta.Tehtävä edellyttää useamman vuoden kokemusta esimiestehtävistä, LV-töiden johtamisesta ja asiakasrajapinnassa toimimisesta. Hyvät ATK- ja raportointitaidot sekä valmiudet oppia uusia järjestelmiä katsotaan eduksi. Tekninen koulutustausta (esim. insinööri tai teknikko) katsotaan eduksi, mutta riittävä pätevyys on voitu hankkia myös työelämässä.Työskentely on itsenäistä ja tavoitteellista, mutta vaatii myös tiiminjohtamistaitoja sekä ongelmanratkaisu- ja organisointikykyä. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
Työnantaja: Rekrytointipalvelu Sihti Sijainti: Tampere Työajat: not known Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Sihti

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tampere

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

13 167 000 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

223 000 € 55 %

Henkilöstö

323 26

Liikevoitto-%

2 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lv-huoltopäällikkö, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on not known työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 109 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa