Duunitori suosittelee
Banner Rekrytointipalvelu Sihti

Työpaikkakuvaus

Asiakkaamme kiinteistönhoitoalalla hakee kauttamme apuja tulevalle lumisesongille 2016-2017. Työtehtäviin kuuluu käsin tehtävät lumityöt sekä hiekotus ( rappujen edusta jne ).

Työ on keikkaluonteista lumisateiden mukaan. Työhön kutsutaan lumiennusteiden mukaisesti yleensä edeltävänä iltana tai jopa päivän aikana samalle illalle jos tilanne niin vaatii.

Työtä tehdään pareittain, lähtö varikolta Tuusulasta aamulla varhain ja työtä on tarjolla lumen määrän mukaisesti. Lunta tulee kaikkina viikonpäivinä joten myös viikonloppuisin töitä tarjolla.

Varikolle on vaikea päästä julkisilla, varsinkin aamulla varhain joten oman auton käyttö työmatkoja varten on edellytys. Lisäksi vaaditaan suomenkielen taitoa, hyvää kuntoa ja intoa reippailla heti aamusta.

Palkkauksena Kiinteistöpalvelualan tes palkka + mahdollisest lisät.

Vaikkakin vielä aurinko paistaa ja on lämmintä ennakoi jo nyt tulevaa talvikautta ja petaa itsellesi oiva keikkaluontoinen työ esim. opintojen oheen.

Laita pikaisesti hakemus tai soita ja kysele lisää. Rekrytointipalvelu SIhti Oy / Susanne Gustafsson arkisin 8-16.00 tai [email protected]
Työnantaja: Rekrytointipalvelu Sihti Sijainti: Tuusula Työajat: part time Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: 28.02.2017 Ilmoituskanava: Sihti

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tuusula

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

13 167 000 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

223 000 € 55 %

Henkilöstö

323 26

Liikevoitto-%

2 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lumityöntekijöitä Tuusulaan, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on part time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.02.2017. Työpaikka sijaitsee Tuusula , osoitteessa Tuusula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 177 kappaletta.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus