Duunitori suosittelee
Software Architect (Device Development team)

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Hae Volvolle mekaanikoksi!

Volvo Finland Ab

Finland

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

IPP Developer

Wärtsilä

France

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme Transtech Oy:lle rekrytointitoimeksiantona LIIMAAJIA Otanmäen tehtaalle. Tarve työntekijöille on heti tai sopimuksen mukaan. Työtä tehdään joko yhdessä tai kahdessa vuorossa. Oppimisajan jälkeen olet myös oikeutettu peruspalkkaa täydentävään urakkalisään.Edellytämme hakijalta vähintään:- Tarkkaa kättä ja silmää- Kykyä noudattaa ohjeita- Soveltuvaa ammattitutkintoa tai edellistä kokemusta vastaavista tehtävistä- Työturvallisuuslähtöistä asennetta- Oma-aloitteisuutta ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Kajaani Siikalatva Paltamo Sotkamo Vaala Sonkajärvi Vieremä Pyhäntä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liimaaja, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kajaani . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 108 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus