Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Finland

Jakeluautonkuljettaja Jyväskylän alueelle

Adecco Finland

Finland

Ajojärjestelijä, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksellemme kuorma-autonkuljettajia määräaikaiseen työsuhteeseen. Töihin voi kulkea kätevästi joko Sotkamosta tai Kajaanista käsin. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisesti nopeallakin aikataululla. Työt kestävät vähintään useita kuukausia.Vaadimme hakijalta voimassaolevaa työturvallisuuskorttia ja C-ajokorttia. Hyvä fyysinen kunto ja fyysistä työtä vieroksumaton asenne on välttämätön työssä menestymisen kannalta. Työntekijä ei saa myöskään pelätä likaisia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Kajaani kuljetus, logistiikka ja liikenne Siikalatva kuljetus, logistiikka ja liikenne Paltamo kuljetus, logistiikka ja liikenne Sotkamo kuljetus, logistiikka ja liikenne Vaala kuljetus, logistiikka ja liikenne Sonkajärvi kuljetus, logistiikka ja liikenne Vieremä kuljetus, logistiikka ja liikenne Pyhäntä raskas tavaraliikenne Kajaani raskas tavaraliikenne Siikalatva raskas tavaraliikenne Paltamo raskas tavaraliikenne Sotkamo raskas tavaraliikenne Vaala raskas tavaraliikenne Sonkajärvi raskas tavaraliikenne Vieremä raskas tavaraliikenne Pyhäntä kuljetus, logistiikka ja liikenne raskas tavaraliikenne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kuorma-autonkuljettaja, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kajaani . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 157 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus