Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalvelutyöntekijöitä keikkatöihin messuille

Adecco Finland

Finland

Assistant Process Support

Adecco Finland

Finland

HR-assistentteja

Lidl Suomi ky

Espoo

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakkaamme PTH-Huolto Oy Helsingin Tapanilassa hakee joukkoonsa osa-aikaista kiinteistösihteeriä vanhempainvapaasijaisuuteen 31.8.2017 asti. Työt alkavat niin pian kuin mahdollista.Töitä on tarjolla 1-3 työpäivää / viikko sopimuksen ja kiiretilanteen mukaan. Vuoroista ja työajoista sovitaan yhteisesti työntekijän ja PTH-Huollon välillä jotta saadaan kaikille mahdollisimman sopiva ratkaisu. Kesällä 2017 mahdollisuus tehdä enemmän vuoroja loma-aikoina.Työkuvaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja isännöinti ja kiinteistöhoito Helsinki isännöinti ja kiinteistöhoito Sipoo isännöinti ja kiinteistöhoito Vantaa isännöinti ja kiinteistöhoito Espoo osa-aikatyö Helsinki osa-aikatyö Sipoo osa-aikatyö Vantaa osa-aikatyö Espoo hallinto, yleiset toimistotyöt Helsinki hallinto, yleiset toimistotyöt Sipoo hallinto, yleiset toimistotyöt Vantaa hallinto, yleiset toimistotyöt Espoo isännöinti ja kiinteistöhoito osa-aikatyö hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistösihteeri Osa-aikaiseen Työhön, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on part time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 157 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus