Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Työpaikkakuvaus

Asiakkaamme PTH-Huolto Oy Helsingin Tapanilassa hakee joukkoonsa osa-aikaista kiinteistösihteeriä vanhempainvapaasijaisuuteen 31.8.2017 asti. Työt alkavat niin pian kuin mahdollista.Töitä on tarjolla 1-3 työpäivää / viikko sopimuksen ja kiiretilanteen mukaan. Vuoroista ja työajoista sovitaan yhteisesti työntekijän ja PTH-Huollon välillä jotta saadaan kaikille mahdollisimman sopiva ratkaisu. Kesällä 2017 mahdollisuus tehdä enemmän vuoroja loma-aikoina.Työkuvaan sisältyy ensisijaisesti monipuoliset asiakaspalvelutyöt puhelimitse, sähköpostilla ja kasvotusten. Työtä tehdään suhteellisen itsenäisesti mutta myös kollegojen kanssa yhteistyössä.Jotta tehtävässä menestyy tulisi hakijalla olla:-Visma Novasta, Tampuurista tai muusta järjestelmästä työkokemusta-Erinomainen asiakaspalvelutaito-Järjestelmällinen ote työhön ja stressinsietokykyä ajoittaiseen kiireeseen-Kykyä itsenäiseen työskentelyyn -Erinomaista suomenkielen ja hyvää englanninkielen taitoa. Muu kieliosaaminen katsotaan eduksi.-Sopivaa koulutusta ja/tai työkokemusta työtehtäväänEduksi katsomme:-Työkokemusta teknisistä huoltokirjoista ja vastuujako taulukoiden ymmärtäminenTäytä pikaisesti hakemus ja liitä siihen ansioluettelo. Palkkaus kiinteistöpalvelualan tes mukaisesti.Kysele lisää Rekrytointipalvelu Sihti Oy / Susanne Gustafsson arkisin 8-16.00 p. 050-444 4471 tai susanne@sihti.fi . Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Työnantaja: Rekrytointipalvelu Sihti Sijainti: Helsinki Työajat: part time Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 13.12.2016 Ilmoituskanava: Sihti

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

13 167 000 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

223 000 € 55 %

Henkilöstö

323 26

Liikevoitto-%

2 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistösihteeri Osa-aikaiseen Työhön, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on part time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 127 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus