Duunitori suosittelee
Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Daghemsföreståndare, Pilke Merituuli

Pilke Päiväkodit Oy

Espoo

Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakasyrityksemme Kiinteistönvälitys Glik Oy etsii hyvähenkiseen porukkaansa lisää myyntivoimaa. Työ vaatii myyntihenkisyyttä ja korkeaa työmoraalia. Aikaisempi kokemus kiinteistövälityksestä on suuri etu, mutta ei välttämättömyys. Tarjolla yksi alan parhaista provisiopohjaisista palkkiojärjestelmistä. Hae paikkaa pian, työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistönvälitysalan tehtävät Pälkäne kiinteistönvälitysalan tehtävät Tampere kiinteistönvälitysalan tehtävät Ylöjärvi kiinteistönvälitysalan tehtävät Hämeenkyrö kiinteistönvälitysalan tehtävät Kangasala kiinteistönvälitysalan tehtävät Lempäälä kiinteistönvälitysalan tehtävät Nokia kiinteistönvälitysalan tehtävät Orivesi kiinteistönvälitysalan tehtävät Pirkkala kiinteistönvälitysalan tehtävät Pälkäne Tampere Ylöjärvi Hämeenkyrö Kangasala Lempäälä Nokia Orivesi Pirkkala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönvälittäjä, Glik Oy, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 109 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa