Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Oriola tarjoaa palveluita terveydenhuollon toimijoille, jotka haluavat menestyä Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Oriola panostaa pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin ja laajaan palveluvalikoimaan kattaen lääkejakelun, terveydenhuollon kuluttajatuotteet sekä muut räätälöidyt palvelut. Oriola on osa suomalaista Oriola-KD-konsernia. Oriola-KD yhdistää kuluttajat ja lääkeyritykset ainutlaatuisella tavalla. Oriola-KD avaa lääkeyrityksille tehokkaan pääsyn markkinoille ja edistää ihmisten hyvinvointia varmistamalla, että lääkkeet, terveydenhuollon kuluttajatuotteet ja palvelut toimitetaan turvallisesti ja asiakasystävällisesti. Oriola-KD:n liikevaihto jatkuvien liiketoimintojen osalta vuonna 2015 oli 1,6 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 2 350 henkilöä. Oriola-KD Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:n päälistalla. Lisätietoja: www.oriola.fiHaemme Oriolalle Espooseen keräilijöitä osa-aikaiseen, määräaikaiseen työhön 1-3 työvuoroa viikossa. Työaika yleensä työvuorolistan mukaan joko 8-12.00 tai 8-16.00 riippuen viikonpäivästä. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan ja töitä on tarjolla arviolta ainakin vuoden loppuun.Kokemusta vastaavasta katsotaan eduksi mutta ei ole välttämätöntä. Työ on ajoittain kiireistä ja aina tarkkuutta vaativaa, joten jos sinulla on reipas ote työhön niin voit olla hakemamme henkilö! Työssä ei nostella kovin painavia tuotteita, mutta tehdään seisomatyönä, joten työ on jonkun verran fyysistä. Loistava mahdollisuus esim. lopputyötä tekevälle opiskelijalle, jolla mahdollisuus päiväaikaan tehdä työtä.Työpaikalla noudatetaan Kaupan alan tes/varastotyöntekijöiden palkkausta alkaen 11,13€ / tunti.Hae heti! Paikat täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.
Työnantaja: Rekrytointipalvelu Sihti Sijainti: Espoo Työajat: part time Hakemukset: https://www.sihti.fi/veeti/hakija/paikka/5703/hae Ilmoitus jätetty: 23.08.2016 Haku päättyy: 20.10.2016 Ilmoituskanava: Sihti

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

13 167 000 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

223 000 € 55 %

Henkilöstö

323 26

Liikevoitto-%

2 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keräilijä Osa-aikaiseen Päivätyöhön, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 23.08.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on part time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 109 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa