Duunitori suosittelee
Automaatioinsinööri

High Metal Group

Helsinki

Kesäharjoittelija, Kasvuinvestoinnit, Espoo

Caruna

Espoo

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Sesonkityöntekijöitä myyntiosastoille Turun tavara

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Kesäharjoittelija, Strateginen omaisuudenhallinta, Espoo (2 hlö)

Caruna

Espoo

Banner Rekrytointipalvelu Sihti

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakkaallemme reipasotteista keittiöapulaista / -työntekijää Helsinkiin.Tehtävänäsi on osallistua leipien, salaattien ja wrappien tekoon - pienessä tiimissä. Asiakasyrityksemme laadukkaita ja tuoreita tuotteita myydään muun maussa marketeissa, ravintoloissa ja liikenneasemilla.Työ vaatii kohtuullista fyysistä kuntoa, tarkkuutta ja sosiaalisuutta. Lisäksi edellytämme hygieniapassia.Työvuoroja 1-5 viikossa/sopimuksen mukaan. Työvuorot arkisin ja lauantaisin noin klo 6-14.Työ sopii hyvin esimerkiksi opintojen oheen tai toista osa-aikatyötä tekevälle henkilölle.Hyvälle tyypille mahdollisesti pitkä pesti!
Työnantaja: Rekrytointipalvelu Sihti Sijainti: Helsinki Työajat: part time Ilmoitus jätetty: 13.09.2016 Haku päättyy: 31.01.2017 Ilmoituskanava: Sihti

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

13 167 000 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

223 000 € 55 %

Henkilöstö

323 26

Liikevoitto-%

2 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiöapulainen, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on part time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 97 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus