Duunitori suosittelee
Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme tulevalle lumityökaudelle 2016 - 2017 Kajaaniin KÄSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ.Työaika on lähinnä varhaisaamusta tai aamusta. Työ vaatii intoa lähteä työvuoroon lyhyelläkin varoitusajalla. Työmäärä vaihtelee lumitilanteen ja lumisateiden mukaan. Työhön perehdytetään ja työt alkavat lumien tultua. Työt kestävät kevääseen saakka.Edellytämme hakijoilta reipasta ja joustavaa asennetta sekä valmiuksia lähteä töihin nopealla varoitusajalla. Eduksi lasketaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Kajaani Siikalatva Paltamo Sotkamo Vaala Sonkajärvi Vieremä Pyhäntä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Käsilumityöntekijä, Viikonloppuisin, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kajaani . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 110 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa