Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa Sotkamoon pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan pikaisella aikataululla.Vaadimme hakijalta vähintään työturvallisuuskorttia ja työhön tarvittavaa ammattitaitoa.Katsomme hakemuksessa eduksi alan koulutuksen sekä aikaisemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä ja muiden maanrakennuskoneiden ajotaidon.Haethan pikaisesti sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.Pikaiset yhteydenotot ja lisätietoja: Rekrytointipalvelu Sihti Oy, Tommi Salohalme, 050 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Kajaani kuljetus, logistiikka ja liikenne Kuhmo kuljetus, logistiikka ja liikenne Nurmes kuljetus, logistiikka ja liikenne Ristijärvi kuljetus, logistiikka ja liikenne Sotkamo kuljetus, logistiikka ja liikenne Valtimo kuljetus, logistiikka ja liikenne Paltamo kuljetus, logistiikka ja liikenne Rautavaara kuljetus, logistiikka ja liikenne Sonkajärvi raskaan kaluston käyttö Kajaani raskaan kaluston käyttö Kuhmo raskaan kaluston käyttö Nurmes raskaan kaluston käyttö Ristijärvi raskaan kaluston käyttö Sotkamo raskaan kaluston käyttö Valtimo raskaan kaluston käyttö Paltamo raskaan kaluston käyttö Rautavaara raskaan kaluston käyttö Sonkajärvi kuljetus, logistiikka ja liikenne raskaan kaluston käyttö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaivinkoneenkuljettaja, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Sotkamo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 177 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus