Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Myynti-insinööri

Österberg Group co Lakeusrekry

Vaasa

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa Sotkamoon pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan pikaisella aikataululla.Vaadimme hakijalta vähintään työturvallisuuskorttia ja työhön tarvittavaa ammattitaitoa.Katsomme hakemuksessa eduksi alan koulutuksen sekä aikaisemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä ja muiden maanrakennuskoneiden ajotaidon.Haethan pikaisesti sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.Pikaiset yhteydenotot ja lisätietoja: Rekrytointipalvelu Sihti Oy, Tommi Salohalme, 050 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Kajaani kuljetus, logistiikka ja liikenne Kuhmo kuljetus, logistiikka ja liikenne Nurmes kuljetus, logistiikka ja liikenne Ristijärvi kuljetus, logistiikka ja liikenne Sotkamo kuljetus, logistiikka ja liikenne Valtimo kuljetus, logistiikka ja liikenne Paltamo kuljetus, logistiikka ja liikenne Rautavaara kuljetus, logistiikka ja liikenne Sonkajärvi raskaan kaluston käyttö Kajaani raskaan kaluston käyttö Kuhmo raskaan kaluston käyttö Nurmes raskaan kaluston käyttö Ristijärvi raskaan kaluston käyttö Sotkamo raskaan kaluston käyttö Valtimo raskaan kaluston käyttö Paltamo raskaan kaluston käyttö Rautavaara raskaan kaluston käyttö Sonkajärvi kuljetus, logistiikka ja liikenne raskaan kaluston käyttö Kajaani Kuhmo Nurmes Ristijärvi Sotkamo Valtimo Paltamo Rautavaara Sonkajärvi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaivinkoneenkuljettaja, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sotkamo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 111 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa