Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Software Developer

Attendo

Helsinki

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaillemme osaavaa ja omatoimista IV-huoltoasentajaa Pirkanmaan seudulle.Edellytämme hakijoilta:- Aiempaa kokemusta iv-huolloista sekä iv-puhdistuksista- Alan koulutus- Työturvallisuuskorttia- Oma-aloitteisuutta, huolellisuutta sekä vastuullisuutta - Kykyä itsenäiseen työskentelyynEduksi luetaan tulityökortti sekä oman auton käyttömahollisuus.Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn asiakasyritystemme monipuolisissa kohteissa.Työt alkavat heti, kun sopiva hakija löytyy, joten laita hakemuksesi mahdollisimman pian....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Pirkanmaa Asennus, huolto ja puhtaanapito Pirkanmaa ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito Pirkanmaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Iv-huoltoasentaja, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on not known työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pirkanmaa , osoitteessa Pirkanmaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 109 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa