Duunitori suosittelee
LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakkaallemme HUOLTOMIESTÄ, pitkäaikaiseen työsuhteeseen.Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset huoltomiehen tehtävät. Kohteet ovat asumis- ja liikekiinteistöjä.Odotamme sinulta alan peruskoulutusta ja 5v. kokemusta vastaavista tehtävistä. Kiinteistöhuoltokoneiden näppärää ajotaitoa.Voimassa oleva työturvallisuus ja tieturvakortit ovat tehtävään hakiessa eduksi. Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä.Tehtävässä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.Lisätietoja tehtävästä antaa:Merja Koskipalo-Halinen puh. 050 444 4421 tai merkku@sihti.fi
Työnantaja: Rekrytointipalvelu Sihti Sijainti: Lahti Työajat: full time Hakemukset: https://www.sihti.fi/veeti/hakija/paikka/5910/hae Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Sihti

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lahti

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

13 167 000 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

223 000 € 55 %

Henkilöstö

323 26

Liikevoitto-%

2 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltomies, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti , osoitteessa Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 123 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa