Duunitori suosittelee
Raskaankaluston hydrauliikka- ja sähköasentaja

Adecco Finland

Finland

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme HUOLTOMIESTÄ, pitkäaikaiseen työsuhteeseen.Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset huoltomiehen tehtävät. Kohteet ovat asumis- ja liikekiinteistöjä.Odotamme sinulta alan peruskoulutusta ja 5v. kokemusta vastaavista tehtävistä. Kiinteistöhuoltokoneiden näppärää ajotaitoa.Voimassa oleva työturvallisuus ja tieturvakortit ovat tehtävään hakiessa eduksi. Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä.Tehtävässä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.Lisätietoja tehtävästä antaa:Merja Koskipalo-Halinen puh. 050 444 4421 tai ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Lahti lvi-alan työt Nastola lvi-alan työt Orimattila lvi-alan työt Hollola LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Lahti LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Nastola LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Orimattila LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Hollola kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Lahti kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Nastola kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Orimattila kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Hollola lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltomies, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 165 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus