Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

DevOps Engineer

Hubchat Community Oy

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme HUOLTOMIESTÄ, pitkäaikaiseen työsuhteeseen.Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset huoltomiehen tehtävät. Kohteet ovat asumis- ja liikekiinteistöjä.Odotamme sinulta alan peruskoulutusta ja 5v. kokemusta vastaavista tehtävistä. Kiinteistöhuoltokoneiden näppärää ajotaitoa.Voimassa oleva työturvallisuus ja tieturvakortit ovat tehtävään hakiessa eduksi. Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä.Tehtävässä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.Lisätietoja tehtävästä antaa:Merja Koskipalo-Halinen puh. 050 444 4421 tai ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Lahti lvi-alan työt Nastola lvi-alan työt Orimattila lvi-alan työt Hollola LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Lahti LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Nastola LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Orimattila LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Hollola kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Lahti kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Nastola kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Orimattila kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Hollola lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltomies, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 118 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus