Duunitori suosittelee
Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Asiakkaamme Vantaalla, lentokentän kupeessa ,hakee kauttamme huoltamotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat lokakuun loppupuolella sopimuksen mukaan. Työ on alkuun vuokratyötä mutta on mahdollisuus vakinaistua huoltamolle.Työtä on tarjolla maanantaista sunnuntaihin 30 h/viikko. Työaika 5.00 - 22.00 välisenä aikana.Työkuva on monipuolinen, sisältäen kassatyöskentelyä, ravintolatilan siistimistä, ruoka-annosten ja vitriinituotteiden valmistusta (tähän opetetaan) ja tiskaamista.Jos olet oma-aloitteinen, sinulla on hyvä huumori ja pidät ajoittain nopeatempoisesta työstä (esim lounas-aika ) niin voit olla hakemamme henkilö. Jos sinulla kaiken lisäksi on työkokemusta asiakaspalvelusta vaikkapa kahvilasta tai vastaavasta ja hygieniapassi taskussa, soita ja varaa itsellesi haastatteluaika! Eduksi katsomme rahankäsittelytaitoa, Veikkauskoneen osaamista ja ravintola-alan koulutusta.Jotta työpaikalle pääsee aamuvuoroon tarvitaan auto, vaihtoehtoisesti jos on halukas tekemään puhtaasti iltavuoroa paikalle pääsee kyllä julkisella liikenteellä.Palkkaus Majoitus- ja ravintola-alan tes mukaisesti.Laita hakemus pikaisesti tai kysy lisää arkisin kello 8-16.00 Rekrytointipalvelu Sihti Oy, Susanne Gustafsson p. 050-444 4471 tai susanne@sihti.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.
Työnantaja: Rekrytointipalvelu Sihti Sijainti: Vantaa Työajat: part time Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Sihti

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

13 167 000 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

223 000 € 55 %

Henkilöstö

323 26

Liikevoitto-%

2 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltamotyöntekijä, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on part time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 112 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa