Duunitori suosittelee
Operatiivinen ostaja, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Kehittäjiä ainutlaatuiseen IT-projektiin, Nortal Oy

Studentwork

Helsinki

Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

LVI-myyjä Ahlsellin Turun myymälään

Adecco Finland

Finland

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme HANKINTAINSINÖÖRIÄ Jyväskylään.Toivomme hakijalta vähintään kolmen vuoden työkokemusta valmistumisen jälkeen, mielellään aikaisempaa kokemusta hankinnoista. Koulutukseltasi olet rakennusalan RI tai DI. Sinulta löytyy valmiutta sitoutua tehtävään pitkäksi aikaa ja omaat vahvaa asennetta ja asiallista työotetta. Tietotekniset taitosi ovat ajantasalla ja omaat hyvät neuvottelutaidot.Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten hae paikkaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osto- ja hankinta-alan tehtävät Jyväskylä osto- ja hankinta-alan tehtävät Jämsä osto- ja hankinta-alan tehtävät Laukaa osto- ja hankinta-alan tehtävät Luhanka osto- ja hankinta-alan tehtävät Muurame osto- ja hankinta-alan tehtävät Petäjävesi osto- ja hankinta-alan tehtävät Toivakka osto- ja hankinta-alan tehtävät Uurainen osto- ja hankinta-alan tehtävät Joutsa osto- ja hankinta-alan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hankintainsinööri, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 128 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus