Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haetaan asiakkaalle Tampereelle puhelimitse tapahtuvaan myyntityöhön henkilöitä. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta myynnistä. Voit olla nuori tai jo myyntityöstä kannuksensa hankkinut ammattilainen.Myytävät tuotteet koostuvat alan kärkituotteista: Facebook, Google, Kotisivut, Microsoft, Bing, joita on tuloksekasta markkinoida.Tarjoamme:-Kilpailukykyisen palkkauksen. Aluksi tavoitepalkkasi on 3000 €-Turvallisen palkkauksen 1400 €/kk + myyntiprovisiot-Laadukkaat tuotteet-Sijainti kaupungin ydinkeskustassa-Hyvät edut liikuntasetelit/kulttuurisetelit ja kuntosalietu-Työskentely päivävuorossa.Lähetä hakemuksesi pian, paikkoja täytetään jo hakuaikana.
Työnantaja: Rekrytointipalvelu Sihti Sijainti: Tampere Työajat: not known Ilmoitus jätetty: 10.08.2016 Haku päättyy: 31.01.2017 Ilmoituskanava: Sihti

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tampere

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

13 167 000 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

223 000 € 55 %

Henkilöstö

323 26

Liikevoitto-%

2 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, B2b-myyjiä, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 10.08.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on not known työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 127 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus