Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

SHT-Tukku Oy on johtava suomalainen arkku- ja uurnavalmistaja sekä kukka- ja sisustustarvikkeiden tukkukauppa. Yrityksen pääkonttori ja tuotantolaitos sijaitsevat Punkalaitumella. Yritys työllistää n. 130 henkilöä ja sen liikevaihto on n. 13 M€. SHT-Tukku Oy:n omistajina on n. 300 suomalaista hautaustoimistoyrittäjää eri puolilta Suomea. Yrityksen toiminta jakautuu erikoistuotteiden maahantuontiin ja myyntiin sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Punkalaidun myyjät ja kassahenkilöt Sastamala myyjät ja kassahenkilöt Urjala myyjät ja kassahenkilöt Humppila myyjät ja kassahenkilöt Huittinen myyjät ja kassahenkilöt Loimaa myyjät ja kassahenkilöt Punkalaidun myyjät ja kassahenkilöt Sastamala myyjät ja kassahenkilöt Urjala myyjät ja kassahenkilöt Humppila myyjät ja kassahenkilöt Huittinen myyjät ja kassahenkilöt Loimaa myyntialan tehtävät Punkalaidun myyntialan tehtävät Sastamala myyntialan tehtävät Urjala myyntialan tehtävät Humppila myyntialan tehtävät Huittinen myyntialan tehtävät Loimaa myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Punkalaidun Sastamala Urjala Humppila Huittinen Loimaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Avainasiakasmyyjä, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Punkalaidun . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 110 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa