Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

SHT-Tukku Oy on johtava suomalainen arkku- ja uurnavalmistaja sekä kukka- ja sisustustarvikkeiden tukkukauppa. Yrityksen pääkonttori ja tuotantolaitos sijaitsevat Punkalaitumella. Yritys työllistää n. 130 henkilöä ja sen liikevaihto on n. 13 M€. SHT-Tukku Oy:n omistajina on n. 300 suomalaista hautaustoimistoyrittäjää eri puolilta Suomea. Yrityksen toiminta jakautuu erikoistuotteiden maahantuontiin ja myyntiin sekä omaan puusepänteollisuuteen. Tuotteiden vähittäismyyjinä toimivat mm. hautaustoimistot, kukkakaupat, sisustus- ja lahjatavaraliikkeet sekä erikoisliikkeet.Haemme nyt Punkalaitumelle vakituiseen työsuhteeseenAVAINASIAKASMYYJÄÄvalmistamiemme ja edustamiemme tuotteiden myynti- ja asiakaspalvelutyöhön.Toivomme, että sinulle on jo kertynyt aiempaa kokemusta myynti- ja asiakaspalvelutyöstä, olet aidosti kiinnostunut pitkäaikaisten asiakassuhteiden hoidosta ja ymmärrät konsultoivan myyntityön merkityksen. Hallitset kokonaisuuksia ja sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot sekä halu auttaa ja palvella asiakkaitamme. Sopiva koulutustausta tehtävään on kaupallinen peruskoulutus.Henkilönä olet vastuullinen ja luottamusta herättävä. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot sekä positiivinen ja innostava asenne. Olet omatoiminen, haluat oppia uusia asioita ja sinulla on myös rohkeutta liikkua epämukavuusalueilla. Työ sisältää kotimaan matkustusta, joten toivomme, että sinulla on mahdollisuus myös joustaviin työaikoihin ja oman auton käyttöön. Tehtävässä raportoit myyntijohtajalle.Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen asiakaspalvelutehtävän pitkäaikaisten asiakkaidemme parissa sekä vakaan ja arvostetun suomalaisen työyhteisön tuen. Lisätietoa tehtävästä antaa Rekrytointipalvelu Sihti Oy:ssä Jussi Ylönen, p 0468760313Hae paikkaa Sihti.fi-sivujen kautta 31.10.2016 mennessä.
Työnantaja: Rekrytointipalvelu Sihti Sijainti: Punkalaidun Työajat: full time Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Sihti

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Punkalaidun

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

13 167 000 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

223 000 € 55 %

Henkilöstö

323 26

Liikevoitto-%

2 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Avainasiakasmyyjä, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Punkalaidun , osoitteessa Punkalaidun . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 117 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa