Duunitori suosittelee
Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Asentaja

Sector Alarm Oy

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Äänekoskelle sähkömoottorien ja pumppujen linjaukseen asentajaa. Tehtävässä sinun tulee saattaa laserin avulla akselilinjat suoraan, jotta asennetut pumput ja sähkömoottorit toimivat moitteettomasti.Koulutuksesi voi olla esim. konetekniikan puolelta. Opiskelutaustaa tärkeämpänä pidämme kuitenkin aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä reipasta ja motivoitunutta asennetta.Toivomme että olet valmis sitoutumaan projektiluontoiseen työhön, joka alkaa lokakuussa ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asennus, huolto ja puhtaanapito Kannonkoski asennus, huolto ja puhtaanapito Konnevesi asennus, huolto ja puhtaanapito Laukaa asennus, huolto ja puhtaanapito Saarijärvi asennus, huolto ja puhtaanapito Uurainen asennus, huolto ja puhtaanapito Viitasaari asennus, huolto ja puhtaanapito Äänekoski asennus, huolto ja puhtaanapito Vesanto asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asentaja, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Äänekoski . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 177 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus