Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus

Haemme Äänekoskelle sähkömoottorien ja pumppujen linjaukseen asentajaa. Tehtävässä sinun tulee saattaa laserin avulla akselilinjat suoraan, jotta asennetut pumput ja sähkömoottorit toimivat moitteettomasti.Koulutuksesi voi olla esim. konetekniikan puolelta. Opiskelutaustaa tärkeämpänä pidämme kuitenkin aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä reipasta ja motivoitunutta asennetta.Toivomme että olet valmis sitoutumaan projektiluontoiseen työhön, joka alkaa lokakuussa ja voi kestää osaamisestasi ja taustastasi johtuen jopa puoli vuotta.Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Parantainen 040 554 5889
Työnantaja: Rekrytointipalvelu Sihti Sijainti: Äänekoski Työajat: full time Hakemukset: https://www.sihti.fi/veeti/hakija/paikka/5840/hae Ilmoitus jätetty: 20.09.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 Ilmoituskanava: Sihti

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Äänekoski

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

13 167 000 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

223 000 € 55 %

Henkilöstö

323 26

Liikevoitto-%

2 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asentaja, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Äänekoski , osoitteessa Äänekoski . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 123 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa