Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakkaallemme Herttoniemeen, hyvien kulkuyhteyksien varrelle, reippaita ja tuloshakuisia asiakasneuvottelijoita.Töitä on tarjolla joustavasti oman aikataulusi ja elämäntilanteesi mukaan, mieluiten 2-5 päivää/viikko. Töitä tehdään arkisin toimistoaikaan 8-16.00.Kyseessä on puhelintyö jossa asiakasneuvottelijat buukkaavat asiakastapaamisia, tekevät kartoituksia sekä myyntityötä B2B sektorille yhdessä yli 20 muun innokkaan asiakasneuvottelijan kanssa. Jos olet henkilö, joka tulee helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa, osaat kuunnella ja argumentoida ja opit uusia asioita nopeasti voit olla juuri hän ketä haemme!Aikaisempi kokemus myynnistä ja/tai asiakaspalvelusta on etu mutta ei välttämättömyys. Jotta työssä pärjää tulee suomen kielen taidon olla hyvällä tasolla, jos osaat ruotsia ja/tai englantia tämä katsotaan ehdottomasti eduksi! Työhön perehdytetään ja puhelintyön saloihin opetetaan.Kaikkein tärkeintä työssä menestymiseen on asenne ja into sekä halu menestyä ja kehittyä myynnin ja markkinoinnin saralla.Tarjolla kilpailukykyinen tuntipalkka sekä kannustava bonus onnistumisista. Lisäksi innostuneet työkaverit, hyvä meininki ja mahdollisuus näköalapaikalta kehittyä B2B maailman huipputekijäksi. Tässä voisi olla hyvä ponnahduslauta suurempiin saappaisiin joko organisaation sisällä tai sitten jatkaa matkaa hyvät eväät repussa!Jos koet tämän olevan juuri sinun paikkasi, täytä pikaisesti hakemus ja liitä siihen ansioluettelo. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Lisäkysymyksiin vastaa Susanne Gustafsson / Rekrytointipalvelu Sihti Oy arkisin 9-15.00 p. 050-444 4471 tai susanne@sihti.fi
Työnantaja: Rekrytointipalvelu Sihti Sijainti: Helsinki Työajat: not known Ilmoitus jätetty: 23.05.2016 Haku päättyy: 18.12.2016 Ilmoituskanava: Sihti

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

13 167 000 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

223 000 € 55 %

Henkilöstö

323 26

Liikevoitto-%

2 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakasneuvottelija, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 23.05.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on not known työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 107 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa