Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakkaallemme Hyvinkäälle ja Mäntsäläänluotettavaa, vastuuta kantavaa ASENTAJAA. Työ on asiakkaan tiloissa tapahtuvaa sähkönjohtimien ja-siltojen asennusta, yleensä työkohteisiin lähdetään tiimin kanssa Hyvinkäältä.Edellytämme hakijalta mielellään sähköpuolen koulutusta ja työkokemusta sekä metallien kanssa työskentelystä että kokoonpanosta/ sähköasennuksesta. Olethan luonteeltasi tarkka, ahkera, vastuuta kantava sekä halukas kehittymään myös ammatillisesti. Palkkaus ja työn aloitus sopimuksen mukaan.
Työnantaja: Rekrytointipalvelu Sihti Sijainti: Mäntsälä Työajat: not known Hakemukset: https://www.sihti.fi/veeti/hakija/paikka/2813/hae Ilmoitus jätetty: 01.07.2014 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Sihti

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mäntsälä

Yritystiedot

Toiminimi Rekrytointipalvelu Sihti Oy Y-tunnus 2242557-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

13 167 000 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

223 000 € 55 %

Henkilöstö

323 26

Liikevoitto-%

2 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asentaja, on ilmoitettu Sihti -palvelussa 01.07.2014 ja sen on julkaissut Rekrytointipalvelu Sihti. Kyseessä on not known työpaikka. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mäntsälä , osoitteessa Mäntsälä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 123 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa