Duunitori suosittelee
Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Meyer Turku Oy:n Laivanrakennusoppilaitos kouluttaa Turussa 2 kuuden kuukauden työvoimapoliittista koulutusta Laivalevyseppä-hitsaajia. Koulutamme sinut levysepän ja hitsaajan töihin. Sinulle tulevat tutuksi mm. erilaiset hitsausmenetelmät, levysepän työkalut ja piirustusten luku. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneilla on mahdollisuus työllistyä meriteollisuuteen. Valinnat tehdään tammikuun alussa 2017. Odotamme sinulta hyvää työasennetta ja innostunutta otetta oppia uutta. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja harjoittelupaikat Turku oppisopimus Turku tehdas- ja tuotantotyöntekijät Turku puu- ja metallialan tehtävät Turku muut käsityöalan tehtävät Turku harjoittelupaikat oppisopimus tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät muut käsityöalan tehtävät Turku .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rekrykoulutus: Laivalevyseppä-hitsaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Meyer Turku Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus