Duunitori suosittelee
Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

CNC-koneistaja Dinoliftille Loimaalle

Adecco Finland

Finland

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

K Trainee Program

Kesko

Uusimaa

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

RekryKoulutus – Nyt haussa 15 uutta tulevaa kiinteistönvälittäjä- ja myyntiammattilaista!

REMAX FINLAND

Helsinki

Java Developereita Bilotin Trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Meyer Turku Oy:n Laivanrakennusoppilaitos kouluttaa Turussa 2 kuuden kuukauden työvoimapoliittista koulutusta Laivalevyseppä-hitsaajia. Koulutamme sinut levysepän ja hitsaajan töihin. Sinulle tulevat tutuksi mm. erilaiset hitsausmenetelmät, levysepän työkalut ja piirustusten luku. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneilla on mahdollisuus työllistyä meriteollisuuteen. Valinnat tehdään tammikuun alussa 2017. Odotamme sinulta hyvää työasennetta ja innostunutta otetta oppia uutta. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja harjoittelupaikat Turku oppisopimus Turku tehdas- ja tuotantotyöntekijät Turku puu- ja metallialan tehtävät Turku muut käsityöalan tehtävät Turku harjoittelupaikat oppisopimus tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät muut käsityöalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rekrykoulutus: Laivalevyseppä-hitsaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Meyer Turku Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.11.2016. Työpaikka sijaitsee Turku .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus