Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Rakennus Kurki Oy, Idea Studio Oy, Varsinais-Suomen ELY-keskus ja TE-toimisto järjestävät yhteistyössä rekrytointikouluksen.
Rakennus Kurki Oy rekrytoi asiakashankkijoita ja myyntihenkilöitä myymään remontti- ja rakennusteknisiä palveluita pääasiassa omakotiasasukkaille. Tarkoituksena on palkata 3 myyjää ja yksi hiljalleen myyntipäälliköksi kehittyvä henkilö myymään Rakennus Kurki Oy:n palveluita. Myyntipäällikkö tulee vastaamaan myyntitoiminnoista ja johtamaan ja kasvattamaan myyntitiimiä, kun on tehtävään valmis.

Koulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille.

Hakeutumalla rekrykoulutukseen ja sitä kautta kasvavaan joukkoomme, saat itsellesi laajan ja arvokkaan myyntikoulutuksen sekä hyvän kattauksen tietoa omakotirakennusten remonteista. Koulutuksen kesto on 2 kuukautta, jonka jälkeen työn oppineet kattoremontti- ja julkisivuremonttiasiantuntijat työllistyvät myyntitehtävissä.

Rakennus Kurki Oy hakee voimakasta kasvua Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa. Kasvatamme henkilöstömäärää kasvaneista remontointimarkkinoista ja lisääntyneistä myyntimahdollisuuksista johtuen. Voit hakeutua koulutukseen kaikkialta Etelä-Suomesta, vaikka toimintamme painopiste on Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella. Nyt koulutettavat ja rekrytoitavat uudet henkilöt koulutetaan tätä tarkoitusta varten hankkimissamme koulutustiloissamme Turussa.

Myyntityö meillä tapahtuu asiakasta kunnioittaen ja hänen tarpeestaan lähtien. Se on asiakasta neuvovaa ja palvelevaa asiantuntijatyötä. Tehtäviin kuuluu asiakashankinta ständillä, puhelimitse tai asiakkaan ovella ja tämän jälkeen myyntitapaamiset asiakaskohteissa. Liikut omalla alueellasi, haet sopivia remonttikohteita, kartoitat asiakkaiden tarpeet, tuotat heille hyviä remontoinnin ratkaisuehdotuksia ja neuvottelet remontoinnin toteutukset. Huolehdit asiakassuhteesta ja asiakastyytyväisyydestä ja teet asiakkaille lisämyyntiä edellisten remonttien valmistuttua. Olet alasi arvostettu ammattilainen ja myyntityön osaaja.

Työaika työsuhteen aikana on 37,5 tuntia viikossa. Pääasiallinen työaika on klo 9-17, mutta koska toimimme kuluttajasektorilla, teemme asiakashankintaa ja asiakaskäyntejä myös klo 17 jälkeen. Tässä tehtävässä pystyt hyödyntämään vapaan työajan edut ja rakentamaan oman vuosikellosi ja viikkorytmisi paitsi asiakkaiden, myös omien ehtojesi mukaan.

Työskentely tulee tapahtumaan omassa kotikaupungissasi yhdessä määrittelemällämme myyntialueella. Ennen työsuhdetta tapahtuva rekrykoulutus toteutetaan suunnitelman mukaan Turussa ja siihen liittyvä harjoittelu yksin tai pareittain eri alueilla, mahdollisuuksien mukaan omalla alueellasi työajan säästämiseksi. Meillä on mahdollisuus tehdä osittain myös etätöitä työmatkojen vähentämiseksi. Buukkaustyötä voidaan toteuttaa myös etäviikkoina itse parhaaksi katsomastasi kohteesta, kun olet ensiksi hankkinut siihen tarvittavan pätevyyden.

Koulutuksen tavoitteena työllistää koulutuksen päättyessä henkilöt myyntitehtäviin ja luoda perusteet asiakashankintaan, rakennusteknisten palveluiden myyntiin sekä asiakkuuksien hoitamiseen. Työsuhteen aikana maksamme reilun takuupalkan ja provisiojärjestelmämme tarjoaa mahdollisuuden hyviin ansioihin.

Koulututukseen haetaan sähköisellä hakulomakkeella www.te-palvelut.fi, koulutuksen numero on 668978.

Hakemusten perusteella kutsutaan haastatteluun, joten täytä hakemus huolellisesti.

Lisätietoja koulutuksesta antaa Idea Studio Oy Sami Rounas p. 040 587 8364, sami.rounas@icloud.com
Lisätietoja hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta p. 0295 020 702, koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Voit seurata valinnan etenemistä www.te-palvelut.fi Oma asiointi- verkkopalvelun kautta.

Kurssihakemus on sitova, sitä ei voi perua ilman pätevää syytä.

Työnantaja: Rakennus Kurki Oy Sijainti: 20780 KAARINA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Koulutus alkaa 9.1.2017 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 01.12.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20780 KAARINA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rekrykoulutus: Kattoremonttimyyjä/Myyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Rakennus Kurki Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20780 - Kaarina , osoitteessa 20780 KAARINA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa