Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rakennus Kurki Oy, Idea Studio Oy, Varsinais-Suomen ELY-keskus ja TE-toimisto järjestävät yhteistyössä rekrytointikouluksen. Rakennus Kurki Oy rekrytoi asiakashankkijoita ja myyntihenkilöitä myymään remontti- ja rakennusteknisiä palveluita pääasiassa omakotiasasukkaille. Tarkoituksena on palkata 3 myyjää ja yksi hiljalleen myyntipäälliköksi kehittyvä henkilö myymään Rakennus Kurki Oy:n palveluita. Myyntipäällikkö tulee vastaamaan myyntitoiminnoista ja johtamaan ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja oppisopimus Kaarina myyjät ja kassahenkilöt Kaarina myyntialan tehtävät Kaarina päällikkötason positiot Kaarina harjoittelupaikat Kaarina myyjät ja kassahenkilöt Kaarina oppisopimus myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät päällikkötason positiot harjoittelupaikat myyjät ja kassahenkilöt Kaarina .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rekrykoulutus: Kattoremonttimyyjä/Myyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Rakennus Kurki Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20780 - Kaarina .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus