Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rakennus Kurki Oy, Idea Studio Oy, Varsinais-Suomen ELY-keskus ja TE-toimisto järjestävät yhteistyössä rekrytointikouluksen. Rakennus Kurki Oy rekrytoi asiakashankkijoita ja myyntihenkilöitä myymään remontti- ja rakennusteknisiä palveluita pääasiassa omakotiasasukkaille. Tarkoituksena on palkata 3 myyjää ja yksi hiljalleen myyntipäälliköksi kehittyvä henkilö myymään Rakennus Kurki Oy:n palveluita. Myyntipäällikkö tulee vastaamaan myyntitoiminnoista ja johtamaan ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja harjoittelupaikat Kaarina oppisopimus Kaarina myyjät ja kassahenkilöt Kaarina myyntialan tehtävät Kaarina päällikkötason positiot Kaarina harjoittelupaikat oppisopimus myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät päällikkötason positiot .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rekrykoulutus: Kattoremonttimyyjä/Myyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Rakennus Kurki Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20780 - Kaarina .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus