Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Rejlers on Pohjoismainen yli 2000 asiantuntijan suunnittelu- ja konsultointiyhtiö, jonka palveluksessa on Suomessa noin 500 työntekijää. Tarjoamme suunnittelua, konsultointia ja turnkey-toimituksia teollisuuden, energian, rakentamisen ja kiinteistöjen sekä infran toimialoilla.

Haemme Energia ja Infran Telecom-osastolle

TELETEKNIIKAN DOKUMENTOININ ASIANTUNTIJAA

Tarjoamme mahdollisuuden päästä osalliseksi kehittyvään ja kasvavaan TELE-liiketoimintaamme nykyiselle asiakaskunnallemme Suomessa. Rejlersillä on tällä hetkellä yli yli 460 Raideliikenteen, Telekommunikaation ja Yhdyskuntatekniikan ammattilaista Pohjoismaissa.

Etsimme tällä hetkellä kiinteän- ja mobiiliverkon dokumentointia tuntevaa osaajaa Mikkelin (015) suunnalta. Henkilö voi olla myös opiskelija (3. vuosikurssi käyty). Tuleviin tehtäviin kuuluu ensisijaisesti televerkkojen dokumentoinnin asiantuntija rooliin kuuluvat tehtävät. Monipuoliselle osaajalle työn kuvaa voidaan ajansaatossa kehittää henkilön oman kehittymisen ja tavoitteiden mukaan.

Asiantuntijan tehtävää hakevilta odotamme:
- vahvaa verkon ja verkkotietojärjestelmien tuntemista läpi operaattorikentän
- tehtävään soveltuvaa osaamista
- kokemusta alalta
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn yhdessä ryhmän kanssa
- kokonaisuuksien hahmottamiskykyä sekä hyviä ihmissuhdetaitoja
- englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Jos kaipaat uusia haasteita, haluat vakaan tasapainoisen työympäristön ja haluat olla mukana kehittämässä menestyvää Telecom-tiimiämme, olet etsimämme henkilö.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän kasvavassa ja kehittyvässä ympäristössä, tarvittavan koulutuksen, kilpailukykyiset edut ja pitkäaikaiset asiakassuhteet.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätiedot: Liiketoimintajohtaja Ari Vainikka puh. 0400 358 685.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen sekä ansioluetteloineen pyydetään lähettämään viimeistään 31.10.2016 mennessä osoitteessa: www.rejlers.fi/tyopaikat.

Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja hakijoiden haastattelu aloitetaan heti.

Web-osoite: http://www.rejlers.fi Työnantaja: Rejlers Oy Sijainti: Graanintie 5, 50190 MIKKELI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Liiketoimintajohtaja Ari Vainikka puh. 0400 358 685 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Graanintie 5, 50190 MIKKELI

Yritystiedot

Toiminimi Rejlers Oy Y-tunnus 0765069-8 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

35 990 000 € 23 %

Liiketoiminnan tulos

1 355 000 € 64 %

Henkilöstö

446 74

Liikevoitto-%

4 % 33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Teletekniikan dokumentoinnin asiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Rejlers Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mikkeli Province , osoitteessa Graanintie 5, 50190 MIKKELI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa