Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rejlers Oy on Pohjoismainen yli 2100 asiantuntijan suunnittelu- ja konsultointiyhtiö, jonka palveluksessa on Suomessa yli 500 työntekijää. Tarjoamme suunnittelua, konsultointia ja turnkey -toimituksia energian, infran, rakentamisen ja kiinteistöjen sekä teollisuuden toimialoilla. Sähköverkkojen konsultoinnin, suunnittelun sekä rakennuttamisen ja valvonnan projekteissa työskentelee tällä hetkellä yli 50 henkilöä. www.rejlers.fi Haemme Rejlers Oy:lle Kotkaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Kotka sähkö- ja automaatioalan tehtävät Kotka teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Kotka sähköalan työt sähkö- ja automaatioalan tehtävät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Kotka .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rejlers Oy Y-tunnus 0765069-8 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköverkon suunnitteluinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Rejlers Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kotka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa