Duunitori suosittelee
Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rejlers Oy toimii raideliikenteen rakentamishankkeiden projektinjohto- ja valvontatehtävissä. Rejlers on ostanut CMN Service Oy:n osake-enemmistön, mikä vahvistaa asemaamme ratahankkeissa merkittävästi. Raideliikenteen lisäksi Rejlersillä on merkittäviä Sähkö- ja Televerkkoasiakkuuksia, joissa vastaamme turvallisuusasioiden valvonnasta ja koordinoinnista. Rakennuttajaryhmämme kuuluu Suomessa noin 120 rakennuttajaa ja valvojaa joiden keskeisenä tehtävänä on turvallisuusasioiden valvonta. Haemme nyt: ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rejlers Oy Y-tunnus 0765069-8 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rautatie- ja infrahankkeiden turvallisuuspäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Rejlers Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa