Duunitori suosittelee
Työnjohtaja

Lemminkäinen Infra Oy

60120 - Seinäjoki

Operatiivinen ostaja, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Senior Java Developer

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Varastotyöntekijöitä rengasvarastoon Leppäkoskelle

Adecco Finland

Finland

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rejlers Oy toimii raideliikenteen rakentamishankkeiden projektinjohto- ja valvontatehtävissä. Rejlers on ostanut CMN Service Oy:n osake-enemmistön, mikä vahvistaa asemaamme ratahankkeissa merkittävästi. Raideliikenteen lisäksi Rejlersillä on merkittäviä Sähkö- ja Televerkkoasiakkuuksia, joissa vastaamme turvallisuusasioiden valvonnasta ja koordinoinnista. Rakennuttajaryhmämme kuuluu Suomessa noin 120 rakennuttajaa ja valvojaa joiden keskeisenä tehtävänä on turvallisuusasioiden valvonta. Haemme nyt: ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rejlers Oy Y-tunnus 0765069-8 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rautatie- ja infrahankkeiden turvallisuuspäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Rejlers Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus