Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

E-commerce is in the core of Reima's growth strategy and an integral part of building our multi-channel operations. We are now recruiting a Norwegian E-commerce Specialist to join our e-commerce team. Do you have a passion for e-commerce, digital marketing and online customer service? Are you fluent in Norwegian? Then ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Vantaa myyntialan tehtävät Vantaa palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Vantaa ohjelmointi ja ohjelmistokehitys myyntialan tehtävät palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Reima Oy Y-tunnus 2204295-7 Toimiala Vaatteiden tukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Norwegian E-Commerce Specialist, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Reima Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01510 - Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa