Duunitori suosittelee
Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Reifer Oy on kehittyvä kokoonpanevaan konepajatuotantoon keskittynyt yritys Etelä-Savossa, Kangasniemellä. Reifer työllistää 25 metallialan osaajaa. Toimimme asiakaslähtöisessä prosessissa ja meille on tärkeää pitää annetuista lupauksista kiinni. Tarjoamme tuotannon työnjohtajan tehtävää ohutlevytuotannossa. Tehtävässä vastaat ohutlevyosien suunnittelusta sekä leikkuu- ja särmäysprosesseille asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta. Johdat osastojen työntekijöitä ja suunnittelet osastojen toiminnan käyttäen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Kangasniemi maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Kangasniemi johtajapositiot Kangasniemi työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Kangasniemi tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Kangasniemi työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Kangasniemi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Reifer Oy Y-tunnus 2145790-7 Toimiala Metallirakenteiden ja niiden osien valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja, muut teollisuuden alat, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Reifer Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kangasniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa