Duunitori suosittelee
Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Automaatioinsinööri

High Metal Group

Helsinki

Tuotantopäällikkö

Meira Oy co HRS Advisors

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Reifer Oy on kehittyvä kokoonpanevaan konepajatuotantoon keskittynyt yritys Etelä-Savossa, Kangasniemellä. Reifer työllistää 25 metallialan osaajaa. Toimimme asiakaslähtöisessä prosessissa ja meille on tärkeää pitää annetuista lupauksista kiinni. Tarjoamme tuotannon työnjohtajan tehtävää ohutlevytuotannossa. Tehtävässä vastaat ohutlevyosien suunnittelusta sekä leikkuu- ja särmäysprosesseille asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta. Johdat osastojen työntekijöitä ja suunnittelet osastojen toiminnan käyttäen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Kangasniemi maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Kangasniemi johtajapositiot Kangasniemi työnjohtajat Kangasniemi työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Kangasniemi tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohtajat työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Reifer Oy Y-tunnus 2145790-7 Toimiala Metallirakenteiden ja niiden osien valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja, muut teollisuuden alat, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Reifer Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kangasniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus