Duunitori suosittelee
Senior Project Manager

Adecco Finland

Finland

Trainee to 6 months internship in Oil Products Supply Chain Management

Neste Oyj

Espoo

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

RekryKoulutus: 15 uutta telineasennuksen ja sääsuojauksen ammattilaista

Ramirent co Uramuuntaja

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hausjärvi on n. 9000 asukkaan kehittyvä kunta Hyvinkää-Riihimäen talousalueella. Kansalaisopistossamme julistetaan haettavaksi 1.1.2017 alkaen, tai sopimuksen mukaan, REHTORIN VIRKA Hausjärven kunta myy 50 % rehtorin työpanoksesta Lopen kunnalle. Työtehtävään kuuluu kahden kansalaisopiston johtaminen ja kehittäminen. Lisätietoja antavat sivistystoimenjohtaja Markku Torttila puh. 019 758 6710 tai kasvatus- ja koulutusjohtaja Tero Kuusisto ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opetusalan esimies- ja johtotehtävät Hyvinkää opetusalan esimies- ja johtotehtävät Karkkila opetusalan esimies- ja johtotehtävät Hämeenlinna opetusalan esimies- ja johtotehtävät Janakkala opetusalan esimies- ja johtotehtävät Loppi opetusalan esimies- ja johtotehtävät Riihimäki opetusalan esimies- ja johtotehtävät Tammela opetusalan esimies- ja johtotehtävät Vihti opetusalan esimies- ja johtotehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rehtorin virka, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Hausjärven kunta, kansalaisopisto. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Loppi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus