Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Vapaa Taidekoulu on vuonna 1935 perustettu taidekoulu, joka keskittyy maalauksen opettamiseen. Koulun esikuvana olivat ranskalaiset vapaat akatemiat, jotka saivat alkunsa viime vuosisadan alussa Pariisissa. Koulujen tarkoituksena oli antaa vaihtoehto jäykälle ja sääntöihin sidottuun akateemiseen taiteen koulutukseen. Tämä oli myös Vapaan Taidekoulun tavoite.

Koulu on vuosien varrella saavuttanut merkittävän aseman suomalaisessa taidehistoriassa modernin taiteen edelläkävijänä ja suunnannäyttäjänä. Koulu on erikoistunut väriin maalauksen välineenä ja kustantanut väriin ja maalaukseen liittyvää kirjallisuutta.

Vuonna 1971 Vapaasta Taidekoulusta tuli monivuotinen taidemaalarin ammattiin valmistava koulu. Koulun toimitilat sijaitsevat Kaapelitehtaalla Helsingissä. Koulussa opiskelee noin 70 opiskelijaa.

Haemme koululle rehtoria 1.1.2017 alkaen. Työhön valitaan kolmen vuoden kaudelle, jatkokausi on mahdollinen. Työ on osa-aikainen, noin 60 tuntia kuukaudessa, ja kuukausipalkka on 1800 €. Lisäksi on sopimuksen mukaan opetustunteja, joista maksetaan erikseen tuntipalkkaa.

Rehtori vastaa koulun opetusohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta ja tekee esitykset opettajakunnan valinnasta. Rehtori osallistuu koulun opetustyöhön ja vastaa koulun kehitysprojektien sisällön suunnittelusta. Rehtori vastaa budjetin suunnittelusta ja rahoituksen hankinnasta yhdessä hallintojohtajan kanssa.

Edellytämme hakijoilta taiteellista kompetenssia, aikaisempaa kokemusta opetustyöstä, hyviä esimiestaitoja sekä valmiutta kehittää koulua maalauksen alueella. Arvostamme hyvää verkostoituneisuutta kuvataiteen kentällä, kykyä hoitaa yhteiskuntasuhteita sekä kykyä rakentaa koulun profiilia ja viestiä koulun toiminnasta menestyksellisesti. Ruotsin ja englannin kielen suulliset ja kirjalliset taidot katsotaan eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV osoitteeseen joonas.stenman@vapaataidekoulu.fi 31.10. mennessä.

Web-osoite: http://www.vapaataidekoulu.fi Työnantaja: Vapaan Taidekoulun Kannatusyhdistys ry Sijainti: Tallberginkatu 1 E 98, 00180 HELSINKI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: 01.01.2017 Yhteystiedot: Joonas Stenman, 040 9010 320, joonas.stenman@vapaataidekoulu.fi Ilmoitus jätetty: 30.08.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tallberginkatu 1 E 98, 00180 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rehtori, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.08.2016 ja sen on julkaissut Vapaan Taidekoulun Kannatusyhdistys ry. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Tallberginkatu 1 E 98, 00180 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa