Duunitori suosittelee
Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Aluepäällikkö

Värväämö

Tampere

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Ilmoitus jätetty 30.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vapaa Taidekoulu on vuonna 1935 perustettu taidekoulu, joka keskittyy maalauksen opettamiseen. Koulun esikuvana olivat ranskalaiset vapaat akatemiat, jotka saivat alkunsa viime vuosisadan alussa Pariisissa. Koulujen tarkoituksena oli antaa vaihtoehto jäykälle ja sääntöihin sidottuun akateemiseen taiteen koulutukseen. Tämä oli myös Vapaan Taidekoulun tavoite. Koulu on vuosien varrella saavuttanut merkittävän aseman suomalaisessa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opetusalan esimies- ja johtotehtävät Helsinki opetusalan esimies- ja johtotehtävät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rehtori, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.08.2016 ja sen on julkaissut Vapaan Taidekoulun Kannatusyhdistys ry. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus