Duunitori suosittelee
Tarjoilija, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme kahta ravintolan tarjoilijaa. Edellytämme alkoholi- ja hygieniapassia. Kokemus sekä halu oppia uutta katsotaan eduksi. Mikäli haluaa saada lisätyötunteja, mahdollisuus työskennellä pizzeriatyöntekijänä.

Web-osoite: http://www.ravintolarehti.fi Työnantaja: Rehti Ravintolat Oy Sijainti: 73310 TAHKOVUORI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Joulukuu 2016, sovitaan Yhteystiedot: Suvi Valtonen 040 574 4363, Hakemus ja cv: ravintola@ravintolarehti.fi Ilmoitus jätetty: 31.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 73310 TAHKOVUORI

Yritystiedot

Toiminimi Rehti Ravintolat Oy Y-tunnus 2514878-1 Toimiala Hotellit

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

467 000 € 28 %

Liiketoiminnan tulos

31 000 € 94 %

Henkilöstö

5 0

Liikevoitto-%

7 % 75 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolan tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 31.08.2016 ja sen on julkaissut Rehti Ravintolat Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 73310 - Kuopio , osoitteessa 73310 TAHKOVUORI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa