Duunitori suosittelee
Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Hyötyajoneuvomyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme osaavia ja työstään innostuneita Android/iOS taitajia Vaasaan.

Puhutaan työstä vähän tuonnempana, mutta ennen sitä vähän meistä. Lupaamme olla mahtavia työkavereita, huippuesimiehiä ja ahkeria alaisia. Työnantajana tarjoamme lounareita, tuemme liikunta- ja kulttuuriharrastustasi, lihashuoltoa hieronnassa ja laaja työterveyshuoltomme pitää sinusta huolta, silloin kun Duodecim ei riitä. Kaiken kaikkiaan meillä on kannustava ja välittävä ilmapiiri - hyvä tekemisen meininki!

Meille asiakkaamme ovat parasta mitä tiedämme. Heidän mielenkiintoiset toimeksiannot sulautetuissa järjestelmissä ovat osaamisemme ytimessä - tarjoamme kokonaisratkaisuja.

Mobiilikehityksen ammattilaisena tuotat kilpailuetua ohjelmistojen avulla teknologiateollisuuden asiakkaillemme. Työskentelet tiiviisti asiakkaan kanssa yhteistyössä, joko asiakkaan luona tai omalta toimistoltamme käsin. Sovelluskehitys Android ja/tai iOS-ympäristöön on sinulle intohimo ja työpäiväsi kuluvat näiden asioiden parissa - me yhdessä mahdollistamme asiakkaillemme kilpailuetua uusilla, innovatiivisilla ratkaisuilla.

Ollaksesi etsimämme tyyppi, sinulla on alan koulutus (DI /AMK) tai olet osaamisesi muilla tavoin hankkinut. Olipa kummin vain, tärkeintä on, että olet kartuttanut kokemusta Android ja/tai iOS -sovellusten käyttöliittymän ja taustaprosessien suunnittelusta ja ohjelmoinnista. Ymmärrät myös ainakin yleisellä tasolla tietokantojen päälle (esim. SQLite).

Soveltuaksesi joukkoomme, tulee sinulla olla utelias, ratkaisukeskeinen ja positiivinen asenne sekä kykyä ja halua tehdä asioita toisin kuin on aina tehty.

Kolahtiko? Jos vastasit kyllä, laita minulle hakemuksesi tulemaan saman tien Laura-järjestelmämme kautta, valitettavasti en ehdi käsittelemään sähköpostihakemuksia. Työsuhde on vakituinen ja aloitusajasta voimme sopia yhdessä.

Heräsikö kysymyksiä? Keskustelen mielelläni kanssasi. Olen Susanna ja tavoitat minut mailitse susanna.pirinen@rdvelho.com tai puhelimitse 050 407 8818.

Ensimmäinen vaihe jatkoon pääsevien osalta on videohaastattelu (Recruitby.net). Videohaastattelua varten tarvitset vain web-kameran tai modernin mobiililaitteen sekä toimivan Internet-yhteyden. Mikäli etenet ensimmäiseen vaiheeseen, lähetän videohaastattelulinkin ilmoittamaasi sähköpostiin, jolloin voit tallentaa haastatteluvastauksesi missä ja milloin sinulle parhaiten sopii.

Jään odottamaan hakemustasi!

Web-osoite: http://rdvelho.com Työnantaja: RD Velho Oy Sijainti: Yrittäjänkatu 17, 65380 VAASA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Susanna Pirinen, HR, Puh: 0504078818, susanna.pirinen@rdvelho.com Ilmoitus jätetty: 15.09.2016 Haku päättyy: 01.01.2017 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Yrittäjänkatu 17, 65380 VAASA

Yritystiedot

Toiminimi RD Velho Oy Y-tunnus 2352909-7 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

9 672 000 € 14 %

Liiketoiminnan tulos

1 172 000 € 15 %

Henkilöstö

123 123

Liikevoitto-%

12 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tietotekniikan insinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.09.2016 ja sen on julkaissut RD Velho Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaasa , osoitteessa Yrittäjänkatu 17, 65380 VAASA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa