Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Lead Developer

Avarea

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Web Developer Vaasaan

Haluaisitko koodata ympäristössä, jossa on palkittua teollista muotoilua, teknistä dokumentointia ja - analysointia, elektroniikka-, mekaniikka- ja pakkaussuunnittelua?

Nyt etsimme osaavia ja työstään innostuneita Web Developereita Vaasaan.

Puhutaan työstä vähän tuonnempana - ennen sitä vähän meistä. Lupaamme olla mahtavia työkavereita, huippuesimiehiä ja ahkeria alaisia. Työnantajana tarjoamme lounareita, tuemme liikunta- ja kulttuuriharrastustasi, lihashuoltoa hieronnassa ja laaja työterveyshuoltomme pitää sinusta huolta, silloin kun Duodecim ei riitä. Kaiken kaikkiaan meillä on kannustava ja välittävä ilmapiiri - hyvä tekemisen meininki!

Meille asiakkaamme ovat parasta mitä tiedämme. Heidän mielenkiintoiset toimeksiannot ovat osaamisemme ytimessä - me tarjoamme heille kokonaisratkaisuja.

Web-sovelluskehittäjänä työskentelet tiiviisti asiakkaan kanssa yhteistyössä, joko asiakkaan luona tai omalta toimistoltamme käsin. Back End- ja Front End on sinulle intohimo ja työpäiväsi kuluvat ohjelmistojen ja tietojärjestelmien kehittämisen parissa. Meillä ei oikein ole tyypillisiä projekteja, sillä 200 vuosittaista teknologia-asiakasta pitävät huolen siitä, että työmme on vaihtelevaa. Voihan olla, että intohimosi on kohdentunut vahvasti joko Backiin tai Frontiin - laita hakemusta tulemaan!

Ollaksesi etsimämme tyyppi, sinulla on alan koulutus (DI /AMK) ja soveltuvaa työkokemusta sovelluskehittämisestä, ketterien menetelmien tuntemusta ja JavaScript hallussa. Lisäksi seuraavista ainakin osa on sinulle tuttuja juttuja:

Full Stack: REST API, Meteor, MEAN stack
Back End Web Development: Cloud Computing (Azure, AWS, IBM Cloud, IBM Softlayer), IaaS, PaaS, Node, Express
Front End Web Development: jQuery, HTML5, CSS, Backbone, Marionette, Angular, Ember

Sovellut joukkoomme, kun sinulla olla utelias, ratkaisukeskeinen ja positiivinen asenne sekä kykyä ja halua tehdä asioita toisin kuin on aina tehty. Olemme täällä muuttamassa maailmaa!

Kolahtiko? Jos vastasit kyllä, laita minulle hakemuksesi tulemaan saman tien Laura-järjestelmämme kautta, valitettavasti en ehdi käsittelemään sähköpostihakemuksia. Työsuhde on vakituinen ja aloitusajasta voimme sopia yhdessä.

Heräsikö kysymyksiä? Keskustelen mielelläni kanssasi. Olen Susanna ja tavoitat minut mailitse susanna.pirinen@rdvelho.com tai puhelimitse 050 407 8818.

Ensimmäinen vaihe jatkoon pääsevien osalta on videohaastattelu (Recruitby.net). Videohaastattelua varten tarvitset vain web-kameran tai modernin mobiililaitteen sekä toimivan Internet-yhteyden. Mikäli etenet ensimmäiseen vaiheeseen, lähetän videohaastattelulinkin ilmoittamaasi sähköpostiin, jolloin voit tallentaa haastatteluvastauksesi missä ja milloin sinulle parhaiten sopii.

Jään odottamaan hakemustasi!

Web-osoite: http://rdvelho.com Työnantaja: RD Velho Oy Sijainti: Yrittäjänkatu 17, 65380 VAASA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Susanna Pirinen, HR, Puh: 0504078818, susanna.pirinen@rdvelho.com Ilmoitus jätetty: 15.09.2016 Haku päättyy: 01.01.2017 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Yrittäjänkatu 17, 65380 VAASA

Yritystiedot

Toiminimi RD Velho Oy Y-tunnus 2352909-7 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

9 672 000 € 14 %

Liiketoiminnan tulos

1 172 000 € 15 %

Henkilöstö

123 123

Liikevoitto-%

12 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmoija, tietotekniikka, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.09.2016 ja sen on julkaissut RD Velho Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaasa , osoitteessa Yrittäjänkatu 17, 65380 VAASA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa