Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Haluaisitko työskennellä ympäristössä, jossa on palkittua teollista muotoilua, teknistä dokumentointia ja -analysointia, elektroniikka-, mekaniikka-, ohjelmisto- ja pakkaussuunnittelua?

Etsimme osaavia ja työstään innostuneita Mekaniikkasuunnittelijoita Tampereelle!

Puhutaan työstä vähän tuonnempana - ennen sitä vähän meistä. Lupaamme olla mahtavia työkavereita, huippuesimiehiä ja ahkeria alaisia. Työnantajana tarjoamme lounareita, tuemme liikunta- ja kulttuuriharrastustasi, lihashuoltoa hieronnassa ja laaja työterveyshuoltomme pitää sinusta huolta, silloin kun Duodecim ei riitä. Kaiken kaikkiaan meillä on kannustava ja välittävä ilmapiiri - hyvä tekemisen meininki!

Meille asiakkaamme ovat parasta mitä tiedämme. Heidän mielenkiintoiset toimeksiannot ovat osaamisemme ytimessä - me tarjoamme heille kokonaisratkaisuja.

Mekaniikkasuunnittelijamme toimivat yhteistyössä asiakkaan kanssa ja ovat oman työnsä parhaita asiantuntijoita. Tämä tarkoittaa samalla, että annamme suunnittelijoille vastuuta ja kannustamme oma-aloitteisuuteen. Työtehtävät meillä yleisesti ottaen ovat vaihtelevia ja tarjoamme hyvät puitteet kehittää omaa osaamista. Tehtävät mekaniikkasuunnittelu- ja tuotekehitysprojekteissa pitävät sisällään eri vaiheita ratkaisujen konseptoinnista mallintamiseen ja valmistusdokumentaation tuottamiseen.

Olet etsimämme Mekaniikkasuunnittelija, kun sinulla on soveltuva insinööritason koulutus, 2-5 vuotta suunnittelukokemusta, hydrauliikkaosaamista sekä hallitset CAD-ohjelmista joko Vertexin tai SolidWorksin. Metalli, kone tms. käsillä tekemisen taitoa kehittävät harrastukset ovat arvokas lisä. Odotamme lisäksi hyviä viestintä- ja tiimityötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä itseohjautuvuutta. Soveltuaksesi joukkoomme, tulee sinulla olla utelias, ratkaisukeskeinen ja positiivinen asenne sekä kykyä ja halua tehdä asioita toisin kuin on aina tehty.

Laita hakemuksesi tulemaan saman tien Laura-järjestelmämme kautta, valitettavasti emme ehdi käsittelemään sähköpostihakemuksia. Hakuaika päättyy sunnuntaina 30.10.2016 Työsuhde on vakituinen ja aloitusajasta sovitaan yhdessä.

Keskustelen mielelläni kanssasi. Olen Susanna, tavoitat minut mailitse susanna.pirinen@rdvelho.com tai puhelimitse 050 407 8818.

Ensimmäinen vaihe jatkoon pääsevien osalta on videohaastattelu (Recruitby.net). Videohaastattelua varten tarvitset vain web-kameran tai modernin mobiililaitteen sekä toimivan Internet-yhteyden. Mikäli etenet ensimmäiseen vaiheeseen, lähetän videohaastattelulinkin ilmoittamaasi sähköpostiin, jolloin voit tallentaa haastatteluvastauksesi missä ja milloin sinulle parhaiten sopii.

Web-osoite: http://rdvelho.com Työnantaja: RD Velho Oy Sijainti: Hatanpään valtatie 34 A 505, 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Susanna Pirinen, 050 407 8818, susanna.pirinen@rdvelho.com. Hakemukset: https://rdvelho.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=131&key=&o=A_RJ&rspvt=qnlg6 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hatanpään valtatie 34 A 505, 33100 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi RD Velho Oy Y-tunnus 2352909-7 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

9 672 000 € 14 %

Liiketoiminnan tulos

1 172 000 € 15 %

Henkilöstö

123 123

Liikevoitto-%

12 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut RD Velho Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Hatanpään valtatie 34 A 505, 33100 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa