Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haluaisitko työskennellä ympäristössä, jossa on palkittua teollista muotoilua, teknistä dokumentointia ja -analysointia, elektroniikka-, mekaniikka-, ohjelmisto- ja pakkaussuunnittelua?

Etsimme osaavia ja työstään innostuneita Mekaniikkasuunnittelijoita Hyvinkäälle!

Puhutaan työstä vähän tuonnempana - ennen sitä vähän meistä. Lupaamme olla mahtavia työkavereita, huippuesimiehiä ja ahkeria alaisia. Työnantajana tarjoamme lounareita, tuemme liikunta- ja kulttuuriharrastustasi, lihashuoltoa hieronnassa ja laaja työterveyshuoltomme pitää sinusta huolta, silloin kun Duodecim ei riitä. Kaiken kaikkiaan meillä on kannustava ja välittävä ilmapiiri - hyvä tekemisen meininki!

Meille asiakkaamme ovat parasta mitä tiedämme. Heidän mielenkiintoiset toimeksiannot ovat osaamisemme ytimessä - me tarjoamme heille kokonaisratkaisuja.

Mekaniikkasuunnittelijamme toimivat yhteistyössä asiakkaan kanssa ja ovat oman työnsä parhaita asiantuntijoita. Tämä tarkoittaa samalla, että annamme suunnittelijoille vastuuta ja kannustamme oma-aloitteisuuteen. Työtehtävät meillä yleisesti ottaen ovat vaihtelevia ja tarjoamme hyvät puitteet kehittää omaa osaamista. Tehtävät mekaniikkasuunnittelu- ja tuotekehitysprojekteissa pitävät sisällään eri vaiheita ratkaisujen konseptoinnista mallintamiseen ja valmistusdokumentaation tuottamiseen.

Nyt haemme Mekaniikkasuunnittelijoita seuraavilla profiileilla.

Olet etsimämme Mekaniikkasuunnittelija, kun valmistumisestasi on kulunut pari vuotta ja olet hankkinut 2-5 vuotta suunnittelukokemusta ja hallitset konfiguroitavat mallit sekä Creon käytön.

Etsimme myös Mekaniikkasuunnittelijaa, joka on valmistunut pari vuotta sitten ja suunnittelukokemusta on kertynyt vähintään kaksi vuotta ja hallitset CAD ohjelmista ainakin SolidWorksin.

Tarvitsemme joukkoomme myös Mekaniikkasuunnittelijan, jolla on muotoilijan ote suunnitteluun. Koulutuksesi voi olla sekä mekaniikka- tai teollisen muotoilun puolelta tai sitten olet mekaniikkasuunnittelija, jolle muotokieli on tärkeää. Hallitset CAD-ohjelmista ainakin SolidWorksin.

Metalli, kone tms. käsillä tekemisen taitoa kehittävät harrastukset ovat arvokas lisä. Odotamme lisäksi hyviä viestintä- ja tiimityötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä itseohjautuvuutta. Soveltuaksesi joukkoomme, tulee sinulla olla utelias, ratkaisukeskeinen ja positiivinen asenne sekä kykyä ja halua tehdä asioita toisin kuin on aina tehty.

Laita hakemuksesi tulemaan saman tien Laura-järjestelmämme kautta, valitettavasti emme ehdi käsittelemään sähköpostihakemuksia. Hakuaika päättyy sunnuntaina 30.10.2016 Työsuhde on vakituinen ja aloitusajasta sovitaan yhdessä.

Keskustelen mielelläni kanssasi. Olen Susanna, tavoitat minut mailitse susanna.pirinen@rdvelho.com tai puhelimitse 050 407 8818.

Ensimmäinen vaihe jatkoon pääsevien osalta on videohaastattelu (Recruitby.net). Videohaastattelua varten tarvitset vain web-kameran tai modernin mobiililaitteen sekä toimivan Internet-yhteyden. Mikäli etenet ensimmäiseen vaiheeseen, lähetän videohaastattelulinkin ilmoittamaasi sähköpostiin, jolloin voit tallentaa haastatteluvastauksesi missä ja milloin sinulle parhaiten sopii.

Web-osoite: http://rdvelho.com Työnantaja: RD Velho Oy Sijainti: Torpankatu 28, 05801 HYVINKÄÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Susanna Pirinen, 050 407 8818, susanna.pirinen@rdvelho.com. Hakemukset: https://rdvelho.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=132&key=&o=A_RJ&rspvt=qnlg6 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Torpankatu 28, 05801 HYVINKÄÄ

Yritystiedot

Toiminimi RD Velho Oy Y-tunnus 2352909-7 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

9 672 000 € 14 %

Liiketoiminnan tulos

1 172 000 € 15 %

Henkilöstö

123 123

Liikevoitto-%

12 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut RD Velho Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hyvinkää , osoitteessa Torpankatu 28, 05801 HYVINKÄÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa