Duunitori suosittelee
Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Software Developer

Attendo

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan parturi-kampaajaa vakituiseen työsuhteeseen Kampaamo Studio Arctic Styleen Rovaniemelle. Yhteydenotot: Heli Rajaharju, 0409350119, helikrisse@hotmail.com...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Rovaniemi kauneudenhoito ja ulkonäkö Rovaniemi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Raymond HallHill Group Oy Y-tunnus 2555724-3 Toimiala Parturit ja kampaamot Rinnakkaistoiminimet Studio ArcticStyle

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Raymond HallHill Group Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa