Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Senior Software Engineer

Zervant Oy

02150 - Espoo

CEO for One Month — Unelmien Kesätyö

Adecco

Helsinki

Aulapalveluhenkilö, Ramirent Finland Oy

Adecco Finland

Finland

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Kauppa

Rovaniemi

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas Oy, Pakkaamotyöntekijä

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan parturi-kampaajaa vakituiseen työsuhteeseen Kampaamo Studio Arctic Styleen Rovaniemelle. Yhteydenotot: Heli Rajaharju, 0409350119, helikrisse@hotmail.com...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Rovaniemi kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Raymond HallHill Group Oy Y-tunnus 2555724-3 Toimiala Parturit ja kampaamot Rinnakkaistoiminimet Studio ArcticStyle

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Raymond HallHill Group Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 96900 - Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus